Home

Home

Blog categorieën

Blog categorieën

TastyBone nylon kauwbot

Comment: 0

TastyBone nylon hondenkluif

Een echte topper voor uren, weken en maandenlang veilig kauwplezier! De tastybone heeft in tegen stelling tot andere soortgelijke nylon kluiven, een door en door smaak, dus niet alleen de toplaag.

Fanatieke kauwers

TastyBone is getest op de meest fanatieke kauwers. Ze vervullen de behoefte om te kauwen en is aantrekkelijk door de onweerstaanbare door & door smaken. Door het kauwen op de TastyBone zullen het tandvlees en het gebit van de hond sterker en gezonder worden en beschermt het tegen infecties en tandverlies.

Veilig

De TastyBone is een veilig kauwproduct, mits juist op grootte gegeven.
Kleine deeltjes zijn veilig om door te slikken, deze kunnen probleemloos uitgescheiden worden door de hond. Door de sterke kwaliteit kan de TastyBone indien nodig uitgekookt worden en zal deze een lange tijd meegaan.

Kauwgarantie

De TastyBones hebben een kauwgarantie van 100 dagen. Dit houdt in dat als u de juiste maat TastyBone gekocht heeft, deze minimaal 100 dagen mee moet gaan!

Tandenborstel

Deze kluif heeft tandverzorgende eigenschappen en is gemaakt uit speciaal behandelde nylon. Het afgekloven nylon vormt borsteltjes die op hun beurt zorgen voor en poetsende werking. De borsteltjes schuren langs de tanden waardoor ze het tandplak verwijderen.


Verschillende vormen

De kluiven zijn verschillend van vorm en grootte zodat er voor elk type hond een passende kluif is.
Zo wordt de TastyBone trio vaak verkocht voor de Franse Bulldog, Engelse Bulldog of de Amerikaanse Bulldog. De TastyBone Mega is er voor de echte grote jongens, terwijl de de allerkleinste heerlijk op de TastyBone Toy kunnen kluiven.

TastyBone QuattroBone

Dit is de allernieuwste variant, gemaakt in 4 heerlijke wereldse smaken en 2 maten. De 4 “poten” zijn in 4 verschillende vormen voor nog meer veilig kauwplezier!

Ook in deze categorie

Gerelateerde onderwerpen

Reacties