Blog categorieën

Blog categorieën

K9 Connectables

De K9 Connectables is stuiterende speelgoed dat gevuld kan worden met snoepjes. Alle onderdelen van de K9 Connectables zijn met elkaar te verbinden.

Actieve filters

 • K9 Connectables The Dentist

  € 13,99

  De K9 Connectables The Dentist is een set van 2 speeltjes met ribbels die de tanden reinigen. Door de vorm van The Dentist wordt het tandvlees gemasseerd. De K9 Connectables zijn allemaal met elkaar te verbinden om zo voerspeeltjes te maken. De 2 stuks The Dentist zijn ook met elkaar te verbinden. Moeilijkheidsgraad is in te stellen door hoever je de speeltjes op elkaar klikt.

 • K9 Connectables Original

  € 12,99

  De K9 Connectables The Original is een stuiterende bal die gevuld kan worden met snoepjes. Alle onderdelen van de K9 Connectables zijn met elkaar te verbinden. Het onderdeel The Original wordt geleverd in een set van 2 stuks, de 2 ballen kunnen aan elkaar worden geklikt en door de 2 ballen los te maken krijgt de hond de treats. Maar ook de bal zelf is een voerbal (ook wanneer ze al los zijn).

 • K9 Connectables Tech Bone

  € 11,99

  De K9 Connectables Tech Bone is een veilig alternatief op een stok die gevuld kan worden met snoepjes. Alle onderdelen van de K9 Connectables zijn met elkaar te verbinden. Het onderdeel Tech Bone kan gebruikt worden als apporteerspeeltje (in plaats van een gevaarlijke stok), de Tech Bone blijft drijven én door de Tech Bone te combineren met de andere K9 Connectables wordt het een voerspeeltje. Moeilijkheidsgraad is in te stellen door hoever je de speeltjes op elkaar klikt.