Vlooien, teken & wormen

Actieve filters

  • Milquestra wormtabletten hond 4 tabletten

    € 26,99

    Milquestra wormtabletten hond is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor honden vanaf 5kg op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel. Werkzaam tegen: (vossen)lint-, haak-, spoel-, zweep-, long- en oogwormen. Preventief tegen hartwormziekte.

  • Advantage hond 4 pipetten

    € 29,80

    Advantage is een uitstekend anti-vlooienmiddel voor honden dat tot 4 weken werkzaam is. Dit product bevat de werkzame stof Imidacloprid. Al binnen een paar minuten na de behandeling stoppen alle vlooien met bijten en binnen 24 uur zijn alle vlooien gedood. Door de larvicide werking worden vlooien in de onmiddellijke omgeving van de hond ook bestreden. Met Advantage worden naast vlooien ook luizen gedood.

    Zelfs als de hond per ongeluk nat wordt blijft dit product actief! Advantage is veilig voor drachtige en lacterende teven, maar mag niet bij honden jonger dan 8 weken worden gebruikt.

  • Beaphar FiproTec Spray 100ml

    € 20,99

    FiproTec spray tegen vlooien, teken en bijtende luizen. Geschikt voor honden en katten, ook geschikt voor pups en kittens.

  • Beaphar Canishield halsband hond groot

    € 20,95

    Beaphar Canishield halsband hond klein / middelgroot
    Lengte van de band: 65 cm
    Canishield® 1,04 g halsband voor kleine en middelgrote honden. Deze band beschermt honden langdurig in de strijd tegen parasieten. Doodt teken (Ixodes ricinus) gedurende 6 maanden; Doodt vlooien (Ctenocephalides felis) gedurende 16 weken; Doodt en weert zandvliegen (Phlebotomus perniciosus) gedurende 5,5 maanden. Geschikt voor honden vanaf 7 weken. De band is geurloos en eenvoudig aan te brengen. Niet gebruiken bij katten.

  • Beaphar Fiprotec Spot-On Hond 3 + 1 gratis pipet

    € 19,99
    FiproTec is een effectief middel ter bestrijding van vlooien en teken. 1 pipet beschermt uw hond tot 5 weken tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Geschikt voor honden vanaf 12 weken ( de variant van 2-10 kg mag gebruikt worden voor pups vanaf 8 weken en minimaal 2 kilo)

    Het gewicht van de hond dient te vallen tussen het gewicht in het menu.

  • Beaphar Canishield halsband hond klein / middelgroot

    € 18,95

    Beaphar Canishield halsband hond klein / middelgroot
    Lengte van de band: 48 cm
    Canishield® 0.77g halsband voor kleine en middelgrote honden. Deze band beschermt honden langdurig in de strijd tegen parasieten. Doodt teken (Ixodes ricinus) gedurende 6 maanden; Doodt vlooien (Ctenocephalides felis) gedurende 16 weken; Doodt en weert zandvliegen (Phlebotomus perniciosus) gedurende 5,5 maanden. Geschikt voor honden vanaf 7 weken. De band is geurloos en eenvoudig aan te brengen. Niet gebruiken bij katten.

  • Milquestra wormtabletten hond 2 tabletten

    € 16,99

    Milquestra wormtabletten hond is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor honden vanaf 5kg op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel. Werkzaam tegen: (vossen)lint-, haak-, spoel-, zweep-, long- en oogwormen. Preventief tegen hartwormziekte.

  • Beaphar Vlo Kill+ kat en hond tot 11kg

    € 15,99

    Beaphar Vlo Kill+ doodt razendsnel vlooien die op hond en kat zitten, de tablet begint binnen 15 minuten te werken en in 6 uur zijn alle vlooien die op het dier zaten dood. Vlo Kill+ werkt 24 uur en mag daarna herhaald worden.

  • Beaphar COMBOtec hond

    € 15,99

    FIPROtec COMBO hond is een vlooiendruppel met een extra brede werking. Het doodt niet alleen vlooien, teken en bijtende luizen, maar voorkomt ook nieuwe vlooien in de omgeving door de ontwikkeling van eieren, larven en poppen tegen te gaan.Het gewicht van de hond dient te vallen tussen de gewichten in het menu.

  • Milquestra wormtabletten kleine hond / pup 2 tabletten

    € 6,49

    Milquestra wormtabletten kleine hond / pup is een breedspectrum ontwormingsmiddel voor kleine honden en pups tot 10kg op basis van Milbemycine oxime en Praziquantel. Geschikt voor honden vanaf 2 weken en 0.5kg lichaamsgewicht.

    Werkzaam tegen: (vossen)lint-, haak-, spoel-, zweep-, long- en oogwormen. Preventief tegen hartwormziekte.