Blog categorieën

Blog categorieën

TastyBone Quattro

Actieve filters

  • TastyBone Quattro Chicken Tika

    € 23,99

    Chicken Tika is onze verschrikkelijk stoere en smakelijke QuattroBone! Traditioneel en wereldwijd geliefd, het moest gewoon deel uitmaken van onze World Flavours-collectie. Zoals al onze nylon kauwproducten, is dit TastyBone-product getest op de meest krachtige kauwers. Gemaakt van 100% nieuw nylon, het gaat gegarandeerd mee. Uniek doordrenkt met onweerstaanbare smaken tot in de kern, uw hond zal zich nooit vervelen, omdat de smaak zal duren voor de levensduur van het bot. Bij elke hap worden het tandvlees en de tanden van uw hond sterker en gezonder, wat bescherming biedt tegen infecties, tandverlies en kosten voor dierenartsen. Dit bot heeft een heerlijke Kip Tikka smaak en is verkrijgbaar in de maten klein (tot 20 kilo) en groot (tot 45 kilo).

  • TastyBone Quattro Chorizo

    € 23,99

    Chorizo is onze verschrikkelijk stoere en smakelijke QuattroBone! Traditioneel en wereldwijd geliefd, het moest gewoon deel uitmaken van onze World Flavours-collectie. Zoals al onze nylon kauwproducten, is dit TastyBone-product getest op de meest krachtige kauwers. Gemaakt van 100% nieuw nylon, het gaat gegarandeerd mee. Uniek doordrenkt met onweerstaanbare smaken tot in de kern, uw hond zal zich nooit vervelen, omdat de smaak zal duren voor de levensduur van het bot. Bij elke hap worden het tandvlees en de tanden van uw hond sterker en gezonder, wat bescherming biedt tegen infecties, tandverlies en kosten voor dierenartsen. Dit bot heeft een heerlijke Chorizo smaak en is verkrijgbaar in de maten klein (tot 20 kilo) en groot (tot 45 kilo).

  • TastyBone Quattro Fish & Chips

    € 23,99

    Fish & Chips is een smakelijke QuattroBone! Traditioneel en wereldwijd geliefd, het moest gewoon deel uitmaken van onze World Flavours-collectie. Zoals al onze nylon kauwproducten, is dit TastyBone-product getest op de meest krachtige kauwers. Gemaakt van 100% nieuw nylon, het gaat gegarandeerd mee. Uniek doordrenkt met onweerstaanbare smaken tot in de kern, uw hond zal zich nooit vervelen, omdat de smaak zal duren voor de levensduur van het bot. Bij elke hap worden het tandvlees en de tanden van uw hond sterker en gezonder, wat bescherming biedt tegen infecties, tandverlies en kosten voor dierenartsen. Dit bot heeft een heerlijke Fish & chips smaak en is verkrijgbaar in de maten klein (tot 20 kilo) en groot (tot 45 kilo).