Blog categorieën

Blog categorieën

Nylabone nylon hondenkluiven

Sinds 1955 maakt Nylabone hoogwaardige en duurzame honden kauwproducten. Nylabone produkten zijn gemaakt van hoogwaardig Nylon, van Amerikaanse makelij en voorzien van gebruiksaanwijzing. Daarnaast zijn Nylabones goedgekeurd door dierenartsen en in diverse maten verkrijgbaar. Nylabones zijn eenvoudig te reinigen, stinken niet en geven niet af aan de vacht of uw bekleding. De voordelen van Nylabone op een rij: Bespaart geld - Nylabones gaan veel langer mee dan andere kauwproducten; Laat uw interieur heel - Je verplaatst de kauwdrift van de hond naar de Nylabone i.p.v. je interieur; Redt hondenlevens en bespaart kostbare operaties - De kleine stukjes Nylabone die je hond opeet vormen geen lichamelijke reactie en verlaten het lichaam in dezelfde staat als opgegeten. Dit in tegenstelling tot onder meer latex en vinyl speeltjes; Voorkomt infecties - Nylabones zijn eenvoudig te steriliseren door ze even in kokend water te leggen; Is gezond voor het gebit - Nylabones verwijderen voedseldeeltjes en plak en masseren het tandvlees; Nylabones worden aanbevolen door dierenartsen over de hele wereld! Tip! Een Nylabone even afkoken en het is weer als nieuw.

Actieve filters

 • Nylabone Power Chew Barbell Pindakaas XL hondenkluif

  € 38,99

  Nylabone Power Chew Barbell Pindakaas XL
  100% hypo-allergene kluif met een pindakaas smaak, geschikt voor volwassen honden boven de 25 kg met extreme kauwbehoeftes.
  Deze kluif is bijna onverwoestbaar hij zal bij intensief kauwen langzaam slijten, er komen alleen maar schraapsels van de kluif af , dit kan geen kwaad want dit wordt niet door het lichaam opgenomen, de schraapsels verdwijnen via de natuurlijke weg (ontlasting) uit het lichaam.

 • Nylabone Dura Chew Monster Bone hondenkluif

  € 26,95

  Nylabone Power Chew Monster Bone
  Een echte super kluif, fanatieke kauwers doen er minimaal 3 maanden over om dit monster te slijten!
  Zo smakelijk en langdurig!
  Gemaakt met een sterk, duurzaam nylon. Deze kluif is gemaakt voor krachtige kauwers.
  • Kippensmaak
  • Ideaal voor extra, extra grote honden boven de 23kg +

 • Nylabone DinoBone Mega Nylon hondenkluif

  € 23,95

  Nylabone Dinobone
  Het Nylabone kauwbot is vervaardigd uit duurzaam hoogwaardig nylon. Nylabones zijn goed gekeurd door dierenartsen om aan de kauwdrift van je hond te voldoen. Nylabones zijn eenvoudig te reinigen, stinken niet en geven niet af op de vacht van je hond of op je interieur. Met hamsmaak.
  Geschikt voor honden vanaf 20 kilo

 • Nylabone Big Chew Turkey Leg nylon hondenkluif

  € 17,95

  Nylabone Big Chew Turkey Leg
  De Big Chew Turkey Leg is zeer geschikt voor de grote rassen boven de 30 Kg. Hij heeft een grote bite en een flinke houvast om met de poten te kunnen omklemmen. Gevormd als heerlijke kalkoenpoot en smaakt ook naar kalkoen.