Blog categorieën

Blog categorieën

Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 87,00 - € 250,00

Bia bed Hondenmand

BIA Bed, dát ligt pas lekker!
BIA Bed wordt gefabriceerd door het Zweedse BIA AB. Het ontwerp heeft zichzelf door de jaren bewezen als het meest comfortabele, hygiënische en gebruiksvriendelijke bed. Het model is tijdloos en doordacht. Het sterkste argument voor BIA Bed is dat het gewoon comfortabel ligt. Uw beste vriend of vriendin rust volledig uit en staat als herboren op, klaar voor actie!

Tips:
– Het is belangrijk om de juiste maat BIA Bed voor uw hond te kiezen. Vraag hiervoor deskundig advies van de verkoper of dierenarts;
– Vermijdt blootstelling aan direct zonlicht of een verwarmingsbron, zoals een radiator;
– Meerdere honden tezamen in één BIA Bed wordt ontraden;
– Als u een nieuwe hoes wilt kopen, controleer dan eerst de staat van de kern. Als de randen van de kern rond staan, of is beschadigd of doorgezakt, dan moet de kern worden vervangen. De hoes is niet geschikt om de kern bijeen te houden.

BIA Bed onderhoud:

Onderhoudstips voor de kunstleder hoes Bia-reinigen
Alle BIA Bedden, met uitzondering van de BIA Outdoor, zijn gemaakt van freonvrij polyether, keurmerk Oeko Tex 100 klasse 1. Dit houdt in dat het materiaal is goedgekeurd voor direct contact met baby’s en kleine kinderen. Het hoogkwalitatieve kunstleer is vrij van giftig lood. Het kan worden afgenomen met een vochtige doek, eventueel met toevoeging van groene zeep en daarna worden afgedroogd met een droge doek voor het beste resultaat. Agressieve schoonmaakmiddelen worden ontraden omdat deze het kunstleder uitdrogen. Om uitdroging van het kunstleer te voorkomen, raden wij aan het BIA Bed niet in direct zonlicht te plaatsen of voor een CV radiator. Droog een natte hond of kat af voordat het in het BIA Bed gaat liggen, of gebruik een fleece hoes. De fleecehoes kan in de wasmachine, maar de kunstlederen hoes niet. Kunstleer zorgt ervoor dat vlooien, mijten en teken geen kans krijgen om te nestelen, dus anti-vlooienmiddel spuiten op het bed heeft geen nut.


Actieve filters