Filteren op

Blog categorieën

Blog categorieën

Draagtassen van stof

 • 4LazyLegs draagzak XS canvas

  € 39,99

  De 4lazylegs hondendraagzak XS is 25% kleiner dan de gewone draagzak en geschikt voor honden tot 7 kilo. Hierdoor kunt u uw kleinere honden ook comfortabel meenemen. Deze draagzak is gemaakt van sterk katoen. De draagzak heeft een handig opbergvakje om bijvoorbeeld poepzakjes of snacks in op te bergen.

 • 4LazyLegs canvas draagzak pocket

  € 39,99
  Deze draagzak is gemaakt van sterk katoen. De draagzak heeft een handig opbergvakje om bijvoorbeeld poepzakjes of snacks in op te bergen.
  Je kan de hondendraagzak van 4lazylegs op jouw buik of heup dragen. De draagzak is geschikt voor alle hondenrassen tot 15 kg. In de draagzak zit een riempje bevestigd waar je de halsband of het harnas van jouw hond aan kunt bevestigen.
 • 4LazyLegs draagzak basic zwart

  € 29,99

  De 4LazyLegs drager is een stoere en praktische honden draagzak, ontworpen om je er fantastisch uit te laten zien en een tripje met je hond zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. Deze draagzak is gemaakt van waterafstotend polyester en is enkel verkrijgbaar in zwart.

 • Doxtasy Side pet Carrier

  € 24,99

  De Side Pet Carrier is speciaal ontworpen om dieren comfortabel, veilig en gemakkelijk te dragen. De tas kan gebruikt worden voor honden, katten en andere kleine dieren tot 8 kilo gewicht. De schouderband is verstelbaar.

 • Doxtasy Front carrier small

  € 24,99

  De Doxtasy Front Carrier Small is speciaal ontworpen voor het dragen van kleine huisdieren. Deze tas is veilig comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. De tas is goed geschikt voor het dragen van dieren voor een langere tijd door de goede verdeling van het gewicht. Geschikt voor honden tot 5 kilo, voor maten zie afbeelding.

 • Doxtasy Front carrier medium

  € 29,99

  De Doxtasy Front Carrier Medium is speciaal ontworpen voor het dragen van kleine huisdieren. Deze tas is veilig comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. De tas is goed geschikt voor het dragen van dieren voor een langere tijd door de goede verdeling van het gewicht. Geschikt voor honden tot 9 kilo, voor maten zie afbeelding.

 • Doxtasy BackPack Pet Carrier

  € 59,99

  De Backpack Pet Carrier is een geweldige tas om kleine dieren over langere afstanden te kunnen dragen. Doordat de tas op de rug gedragen wordt, kan de drager gemakkelijk langere wandelingen maken terwijl het huisdier comfortabel in de tas zit. In de tas kan een dier gedragen worden met een gewicht tot 10 kilo. Daarnaast heeft de tas nog allerlei handige opbergvakken en ritsen voor de eigen spullen.

  Afmetingen: 27 x 18 x 33 cm (l x b x h)

 • 4LazyLegs canvas draagdoek met poot

  € 39,95

  De 4LazyLegs drager is een stoere en praktische honden draagdoek, ontworpen om je er fantastisch uit te laten zien en een tripje met je hond zo aangenaam en veilig mogelijk te maken.

 • Trixie Draagtas Amina

  € 34,99

  Super mooie draagtas voor de kleinere honden, de tassen zijn gemaakt van stof met details van glanzend lakleer.

 • Edenpetz Draagtas rood sterretjes

  € 29,99

  Super leuke en nette draagtas voor de kleinere honden, de tassen zijn gemaakt van stof.

 • Edenpetz Draagtas Rood

  € 29,95

  Super mooie draagtas voor de kleinere honden, de tassen zijn gemaakt van stof met details van glanzend lakleer.

 • Edenpetz Draagtas beige dots

  € 19,95

  Super leuke en nette draagtas voor de kleinere honden, de tassen zijn gemaakt van stof.