Blog categorieën

Blog categorieën

Kerst artikelen

Actieve filters

 • Kong Holiday Laser Reindeer Kattenspeelgoed

  € 5,49

  Kong Holiday Laser Reindeer Kattenspeelgoed
  Dit laserlampje van Kong is de perfecte manier om uw kat interactief bezig te houden. U kunt met de laser een stip op de vloer of muur projecteren en zien hoe uw kat achter de ongrijpbare prooi aan gaat en probeert te vangen. Advies: bij het eindigen van het spel, laat het lampje landen bij een snackje. Op die manier is de "jacht" klaar.
  Het lampje wordt geleverd inclusief batterijen.

 • Kong Holiday Refillables Purrsonality Naughty / Nice kattenspeelgoed

  € 5,49

  De Kong Purssonality Naughty / Nice Assorti kattenspeeltjes
  zijn leuke kattenspeeltjes met catnip in kerstsfeer! Dit leuke kattenspeelgoed is uitermate geschikt voor de feestdagen. De katjes zijn uitgevoerd in kerstkleuren en voorzien van een kersttrui of een kerstmuts, met respectievelijk de tekst 'naughty' or 'nice' op de buik. De katjes zijn voorzien ritselpapier aan de binnenkant om interessanter te zijn voor jouw kat. Bijgeleverd is een buisje met Premium Catnip van Kong.
  Wordt assorti geleverd (naughty of nice), u kunt een voorkeur aangeven in het opmerkingenveld.
  Afmetingen: 10,8 x 10,8 x 1,3 cm

 • Happy Pet Tassel Santa kattenspeelgoed

  € 5,49

  Happy Pet tassel santa met catnip
  De Happy Pet tassel santa met catnip  is leuk kattenspeelgoed voor de feestdagen in een kerstman met kattenkruid en vrolijke linten. Niet alleen leuk voor de kerst, maar ook super aantrekkelijk voor jouw kat! Het leuke speeltje bestaat uit een kerstmannenhoofdje gevuld met catnip en leuke linten eraan. De zachte linten zijn door de structuur en beweging zeer interessant voor jouw kat en door de catnip is het speeltje nog aantrekkelijker! Leuk voor kat en baas voor de kerst en het perfecte cadeau voor elke kattenliefhebber!
  Afmetingen: 16 x 6 x 6 cm

 • Nobby Pluche Sneeuwpop met catnip

  € 4,99

  Nobby Pluche sneeuwpop met catnip
  Superzachte sneeuwpop voor de kat, voorzien van catnip, veertjes en ritselgeluid.
  Het ultieme speeltje voor de kat!
  Hoogte: 24 cm.

 • Good Girl Catnip Christmas Pinguin kattenspeelgoed

  € 4,99

  Good Girl Kerst Pinguin Met Catnip
  De schattige Good Girl Kerst Pinguin Met Catnip is een leuk feestelijk kattenspeeltje met catnip, perfect voor de feestdagen. Dit leuke knuffeltje is uitgevoerd in een uil met een kerstmutsje en een sjaal, helemaal in kerstsfeer! Het knuffeltje is gevuld met catnip en daardoor extra aantrekkelijk voor jouw kat. Het ideale kerstcadeautje voor kattenliefhebbers dit jaar!
  Afmetingen: 13 cm