Blog categorieën

Blog categorieën

Kerst artikelen

Actieve filters

 • Quapas! Krab kerstboom voor de kat

  € 12,99

  Kerstboomspeeltje, gemaakt van karton met catnip & speelballetjes!

  Afmetingen: 44 x 40 cm (l x b)

 • Happy Pet Magical Forest Tree Kicker 31 cm

  € 7,99

  De Happy Pet Magical Forest Tree Kicker 31 cm is kattenspeelgoed in kerstsfeer van extra groot formaat, feestelijk speelgoed om lekker tegenaan te trappen. Met de achterpoten trappelen is iets wat katten graag doen. Doe jouw kat daarom deze feestdagen deze leuk kerstboom cadeau. Deze extra grote kerstboom heeft de perfecte vorm en het perfecte formaat om met de voorpootjes vast te klemmen en er met de achterpoten tegenaan te trappen. De kerstboom is gemaakt van heerlijk zacht pluche en uitgerust met gouden kerstster en slinger voor een extra feestelijke uitstraling.
  Afmeting: 31 x 10 x 4 cm

 • Happy Pet Tassel Santa kattenspeelgoed

  € 5,49

  Happy Pet tassel santa met catnip
  De Happy Pet tassel santa met catnip  is leuk kattenspeelgoed voor de feestdagen in een kerstman met kattenkruid en vrolijke linten. Niet alleen leuk voor de kerst, maar ook super aantrekkelijk voor jouw kat! Het leuke speeltje bestaat uit een kerstmannenhoofdje gevuld met catnip en leuke linten eraan. De zachte linten zijn door de structuur en beweging zeer interessant voor jouw kat en door de catnip is het speeltje nog aantrekkelijker! Leuk voor kat en baas voor de kerst en het perfecte cadeau voor elke kattenliefhebber!
  Afmetingen: 16 x 6 x 6 cm

 • Trixie Xmas Ratelballen 3 pcs

  € 2,99

  Xmas Ratelballen 3 stuks van ca. 4 cm doorsnede.

  3 glimmende ballen met een rammel, goed voor urenlang speelplezier!

 • Trixie Xmas Knetterbal voor de kat

  € 2,49

  XMas Knetterbal voor de kat

  Een geweldige bal van ca 10 cm doorsnede voor de kat, kraakt door het plastic wat er in verwerkt zit. Ze kunnen er achteraan jagen en heerlijk door de kamer meppen! Wordt geleverd in het groen of rood, kleurkeuze helaas niet mogelijk.