Prins Hondenvoer

Actieve filters

 • Prins ProCare Croque Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic hondenvoeding

  € 22,95

  Prins ProCare Croque Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic hondenvoeding

  Voor volwassen honden met huid- en/of darmproblemen
  ProCare Croque Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic is een krokante dieetvoeding speciaal voor volwassen honden met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of maag-darmproblemen. Deze volledige dieetvoeding bevat één dierlijke eiwitbron en koolhydraatbronnen, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een evenwichtige darmflora en een verbeterde conditie van de gevoelige huid.

 • Prins ProCare Croque Dieet Weight Reduction & Diabetic hondenvoeding

  € 22,95

  Prins ProCare Croque Dieet Weight Reduction & Diabetic hondenvoeding

  Voor volwassen honden met overgewicht en/of diabetes
  ProCare Croque Dieet Weight Reduction & Diabetic is een krokante dieetvoeding speciaal voor volwassen honden met overgewicht en/of diabetes. Deze volledige dieetvoeding helpt je hond op een verantwoorde manier af te vallen en ondersteunt de regulering van de bloedsuikerspiegel. De optimale balans van vitaminen en mineralen zorgt voor voldoende aanbod tijdens het afvalproces. De extra voedingsvezels helpen het hongergevoel te verminderen en ondersteunen je hond tijdens het afvallen.

 • Prins ProCare Croque Veterinary Diet Gastro-Intestinal Low fat hondenvoer

  € 22,95

  Prins ProCare Croque Veterinary Diet Gastro-Intestinal Low fat hondenvoer
  Prins Dieetvoedingen hond GASTRO-INTESTINAL Low fat
  Natuurlijke krokante dieetvoeding voor honden ter compensatie voor een slechte spijsvertering.

 • Prins ProCare Croque Dieet Mobility hondenvoeding

  € 21,95

  Prins ProCare Croque Dieet Mobility hondenvoeding

  Voor volwassen honden met gewrichtsproblemen
  ProCare Croque Dieet Mobility is een krokante dieetvoeding speciaal voor volwassen honden met gewrichtsproblemen. Deze volledige dieetvoeding bevat voedingsstoffen die een positieve invloed hebben op de gewrichten en de beweeglijkheid van je hond, en bijdragen aan een gezonde huid en glanzende vacht.

 • Prins ProCare Croque Hond Veterinary Diet Renal Support

  € 20,95

  Prins ProCare Croque Veterinary Diet Renal Support hondenvoer
  Voor honden met chronisch nierfalen

  Chronisch nierfalen komt regelmatig voor, vooral bij wat oudere honden. Een nierondersteunende dieetvoeding heeft een positieve invloed op de nieren en kan de achteruitgang van de nierfunctie vertragen. Prins ProCare Croque Veterinary Diet Renal Support is een volledige voeding speciaal voor honden met chronisch nierfalen.

 • Prins ProCare Croque Veterinary Diet Urinary hondenvoer

  € 20,95

  Prins ProCare Croque Veterinary Diet URINARY Struvite & Calciumoxalate
  Natuurlijke krokante dieetvoeding voor honden met urinewegproblemen
  ProCare Croque Veterinary Diet Urinary is een krokante brokvoeding voor het oplossen van struvietblaasgruis bij volwassen honden en om herhaalde struviet- en calciumoxalaatblaasgruis te voorkomen. Deze voeding heeft een optimale samenstelling om struvietblaasgruis op te lossen, daarnaast bevat de voeding een aangepaste mineralenbalans om herhaling van blaasgruis te voorkomen. Cranberries dragen bij aan een gezond milieu in de blaas. Urinewegproblemen bij honden kan veroorzaakt worden door bacteriële infecties.

 • Prins ProCare Croque Veterinary Diet Liver Support hondenvoer

  € 20,95

  Prins ProCare Croque Veterinary Diet Liver Support hondenvoer
  Prins Dieetvoedingen hond LIVER SUPPORT
  Natuurlijke krokante dieetvoeding voor honden ter ondersteuning van de leverfunctie

 • Prins ProCare Protection Lamb Hypoallergic Geperste Hondenvoeding

  € 19,95

  Prins ProCare Protection Lamb Hypoallergic Geperste Hondenvoeding

  Voor gevoelige volwassen honden van (middel)grote rassen
  ProCare Protection Lamb Hypoallergic is een geperste voeding voor volwassen honden van middelgrote en grote rassen met een gevoelige huid en vacht. Deze volledige voeding bevat één eiwitbron, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten als zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten dragen daarnaast bij aan een gezonde hartfunctie, soepele gewrichten en een gezonde huid en glanzende vacht.

 • Prins ProCare Protection Sterilised Geperste Hondenvoeding

  € 19,95

  Prins ProCare Protection Sterilised Geperste Hondenvoeding

  Voor volwassen gesteriliseerde/gecastreerde honden van (middel)grote rassen
  ProCare Protection Sterilised is een geperste voeding voor volwassen gesteriliseerde of gecastreerde honden van middelgrote en grote rassen. De voeding is ook geschikt voor honden met een lagere energiebehoefte of voor honden met neiging tot overgewicht. Deze volledige voeding, verrijkt met zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten, draagt bij aan een gezonde hartfunctie en ondersteunt de botten en gewrichten. Een aangepast energiegehalte helpt een gezond gewicht te handhaven.

 • Prins ProCare Dieet Huid & Darm Hypoallergeen Geperste hondenvoeding

  € 19,50

  Prins Dieetvoedingen hond Huid & Darm Hypoallergeen
  Geperste dieetvoeding voor volwassen honden met huid- en/of darmproblemen
  ProCare Dieet Huid & Darm Hypoallergeen is een geperste dieetvoeding voor volwassen honden met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of maag-darmproblemen. Deze volledige dieetvoeding bevat één dierlijke eiwitbron en koolhydraatbronnen, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een evenwichtige darmflora en een verbeterde conditie van de gevoelige huid.

 • Prins ProCare Dieet Gewichtscontrole & Diabetes Geperste hondenvoeding

  € 19,50

  Prins ProCare Dieet Gewichtscontrole & Diabetes Geperste hondenvoeding

  Voor volwassen honden met overgewicht en/of diabetes
  ProCare Dieet Gewichtscontrole & Diabetes is een geperste dieetvoeding speciaal voor volwassen honden met overgewicht en/of diabetes. Deze volledige dieetvoeding helpt jouw hond op een verantwoorde manier af te vallen en ondersteunt de regulering van de bloedsuikerspiegel. De optimale balans van vitaminen en mineralen zorgt voor voldoende aanbod tijdens het afvalproces. De extra voedingsvezels helpen het hongergevoel te verminderen en ondersteunen je hond tijdens het afvallen.

 • Prins ProCare Protection Super Active Geperste Hondenvoeding

  € 18,75

  Prins ProCare Croque Protection Super Active Geperste Hondenvoeding

  Voor opgroeiende en actieve honden van (middel)grote rassen
  ProCare Protection Super Active is een geperste voeding voor opgroeiende en actieve volwassen honden van middelgrote en grote rassen. Deze volledige voeding, verrijkt met zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten, houdt jouw hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. Essentiële vetzuren leveren voldoende energie voor actieve en/of drachtige en zogende honden. Zo blijft jouw hond actief en speels zoals je van hem gewend bent!