Blog categorieën

Blog categorieën

Farm Food HE

In onze winkel in Noord-Scharwoude hebben we ook het gehele assortiment Farm Food Fresh – kvv natuurvoeding ruim op voorraad in onze vriesafdeling.

Actieve filters

 • Farm Food HE Schaap Hondenvoeding

  € 14,99

  Farm Food HE Schaap

  Schapenvet wat in het schapenvleesmeel zit, heeft een duidelijk positief effect op de gezondheid van de huid en zorgt voor een mooie vacht. De koudgeperste lijnzaadolie en de andere oliën (o.a. koudgeperste zonnebloemolie) in de Classic en de zalmolie in de Farm Food HE Schotse Zalmolie en de Farm Food HE Glutenvrij hebben vergelijkbare effecten.

 • Farm Food HE Glutenvrij Hondenvoeding

  € 13,99

  Farm Food HE Glutenvrij

  De samenstelling van Farm Food HE “Glutenvrij” is in de basis gelijk aan Farm Food HE “Classic” en Farm Food HE “Schotse Zalmolie”. Het grote verschil tussen de hondenbrokken is dat de tarwe is vervangen door Sorghum en rijst (beide zijn gepoft, daardoor voorgekookt).

 • Farm Food HE met Schotse Zalmolie Hondenvoeding

  € 13,99

  Farm Food HE met Schotse Zalmolie

  Tijdens diverse testen is gebleken dat een deel van de honden nog meer baat heeft bij Farm Food HE wanneer de gebruikte lijnzaadolie wordt vervangen door Schotse Zalmolie. Een ander deel van de honden daarentegen blijkt de meeste baat te hebben bij de oorspronkelijke samenstelling van Farm Food HE Classic met lijnzaadolie.

 • Farm Food HE Classic Hondenvoeding

  € 13,25

  Farm Food HE Classic

  Complete, koud-geperste voeding voor alle honden van alle leeftijden. Bevat geen chemische antioxidanten, conserveringsmiddelen, toegevoegde kleurstoffen, geurstoffen of smaakstoffen.

 • Farm Food Fresh Menu Rundvlees Compleet Hondenvoeding

  € 2,00

  Farm Food Fresh Menu Rundvlees Compleet (zacht gestoomd)

  Complete vers-vleesvoeding voor alle honden van pup tot senior. Alle ingrediënten in Farm Food Fresh Menu zijn afkomstig van dieren die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie.

 • Farm Food Fresh Menu Pens & Hart Compleet Hondenvoeding

  € 2,00

  Farm Food Fresh Menu Pens & Hart Compleet (zacht gestoomd)

  Complete vers-vleesvoeding voor alle honden van pup tot senior. Alle ingrediënten in Farm Food Fresh Menu zijn afkomstig van dieren die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie.