Filteren op

Blog categorieën

Blog categorieën

Auto

 • Nobby autozitje

  € 44,95

  Nobby autozitje, kan op 2 manieren gebruikt worden. Aan de ene kant kan hij goed gebruikt worden als reistas. Hij is met een rits afsluitbaar en heeft ventilatieroosters. Daarnaast is er een schouderriem aan bevestigd.
  Afmetingen: 40 X 30 X 30 cm

 • Doxtasy CarBooster Seat zwart

  € 37,99

  Autozitje welke makkelijk in de auto bevestigd kan worden. Perfect voor kleine honden die graag naar buiten kijken. Voorzien van vastzetriempje voor aan het tuigje.
  Afmetingen:
  Small 34 x 32 x 17 cm (l x b x h) geschikt voor 6 kilo
  medium 40 x 36 x 17 cm (l x b x h) geschikt voor 10 kilo

 • Trixie Auto-Rek Aluminium...

  € 64,99

  Stevig & makkelijk autorek. Makkelijk te monteren op de hoofdsteunen en eenvoudig te verwijderen. Is verstelbaar in de breedte. Afmetingen: breedte: 96-163 cm, hoogte: 34-48 cm

 • DogLife veiligheidsriem...

  € 6,99

  Neem uw hond veilig mee in de auto. Past in elke auto, er zitten 3 soorten gordelbevestigingen aan. 1 is geschikt voor Volvo, 1 voor Mercedes en een universele.

 • Ferplast Safety belt

  € 12,50

  Verstelbare veiligheidsriem voor honden. Alleen te gebruiken in combinatie met een hondentuig. Door het plaatsen van de hond in de auto en het afstellen van de veiligheidsriem wordt het veiliger voor u en de hond tijdens bv. botsingen. Geschikt voor honden tot 30 kilo.

 • Ferplast autozitje &...

  € 45,99

  Een handige draagtas, mini bench (voor bv als men op visite gaat of restaurant) & autozitje in 1! Gemaakt van stevig nylon makkelijk schoon te maken en vast te zetten in de auto.
  Geschikt voor honden tot een kilo of 8.
  Afmetingen: 38 x 38 x 29 cm (l x b x h)

 • Ferplast Dog Car Security

  € 64,95

  Stevig autorek van Ferplast. Geschikt voor elk type auto, de Dog Car Security is het autorek wat voorkomt dat de hond door de auto gaat wandelen. Sterk & betrouwbaar, makkelijk te bevestigen op de hoofdsteunen van de achterbank.

 • Ferplast Dog travel belt

  € 13,50

  De Dog travel belt is ideaal voor in elke auto, je kan de hond er makkelijk mee vast zetten aan bijv. de autogordel of een ring in de kofferbak.  Attentie: de Dog Travel Belt mag alleen gebruikt worden in combinatie met een tuig.
  Afmetingen: 40 mm x 50 cm lang, geschikt voor honden tot 45 kilo

 • Trixie Auto-Rek (1316)

  € 34,99

  Stevig & makkelijk autorek. Is verstelbaar in de breedte en wordt geklemd tussen de boven en onderzijde van de auto. AAfmetingen: breedte: 85-140 cm, hoogte: 75-110 cm

 • Petego K9 lift Universal...

  € 99,00

  K9 Lift Universal Hondenreistas van Petego voor in de auto.
  De autoreistas hangt in een solide frame, zodat uw hondje veilig met u mee kan reizen. Door de hoogte van de tas kan uw hond ook heerlijk naar buiten kijken.
  Het frame van de tas kan zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de stoel worden bevestigd, dus u kunt hem op de voorstoel vooruit plaatsen of op de voorstoel achteruit.

  Maximaal draaggewicht is 9 kilo.
  Afmeting: 40 x 30 x 24 cm (l x b x h)

 • Trixie Auto-Rek (1315)

  € 39,99

  Stevig & makkelijk autorek. Is verstelbaar in de breedte en wordt geklemd tussen de boven en onderzijde van de auto. Afmetingen: breedte: 85-140 cm, hoogte: 75-110 cm

 • Rosewood Options Pet Car...

  € 43,49

  Rosewood autozitje. Neem jouw huisdier overal mee naartoe met deze Pet Car Seat / Carrier. Het product is zowel te gebruiken als transport tas als autozitje. Het autozitje biedt comfort en veiligheid voor de hond in de auto. De stevige bodem is bedekt met comfortabel fleece en is gemakkelijk als gemakkelijk met een gordel te bevestigen. Na de rit is het zitje net zo gemakkelijk te gebruiken als handige transport tas.
  Maat: 51 x 33 x 30,5 cm