Filteren op

Blog categorieën

Blog categorieën

Voer & waterbakken

 • Petsafe SlimCat voerbal

  € 8,50

  De PetSafe SlimCat is een voerbal voor katten die gevuld kan worden met droogvoer. De interactieve voerbal is geschikt voor alle katten, maar met name ook voor de wat zwaardere katten. Terwijl uw kat fysiek met de voerbal speelt, valt er telkens een hoeveelheid voer uit de bal. Deze hoeveelheid is aan te passen door de gaten in de bal groter of kleiner te maken. Doordat uw kat kleine hoeveelheden voer over de dag verspreid krijgt, helpt dit de vertering te verbeteren. De PetSafe SlimCat helpt tevens verveling te voorkomen.

 • Kong Cat Wobbler Snackbal

  € 19,99

  Kong Cat Wobbler Snackbal
  Dit speeltje geeft positieve geestelijke en fysieke stimulatie voor de huiskat. Met de opwindende wiebelactie zorgt de Kong Cat Wobbler dat speeltijd leuk en belonend wordt door kleine traktaties af te geven. Vertraagd snel eten en gaat hierdoor verveling tegen. Kan open gemaakt worden om te reinigen/vullen
  Hoogte: 15 cm

 • Nobby Snackball kat

  € 4,99

  Nobby Snackbal voor de kat. Met aanpasbare opening, hierdoor geschikt voor grote en kleine snacks of brokjes.
  Doorsnede 7,5 cm, kleur kan variëren.

 • Nina Ottosson MixMax puzzel kat

  € 19,99

  Nina Ottosson MixMaz kattenvoerpuzzel.
  Van uniek spel tot ware superpuzzel! Drie nieuwe unieke spellen van Nina Ottosson. Deze geavanceerde spellen zijn eenvoudig om te toveren tot een ware superpuzzel met ongekend veel mogelijkheden, simpelweg door ze aan elkaar te koppelen. De afzonderlijke spellen zijn verkrijgbaar in verschillende moeilijkheidsniveaus. Door ze te koppelen kunt u zelf in moeilijkheidsgraad variëren.

 • Catit Senses Treat Maze

  € 9,99

  Catit Senses Treat Maze is een slimme manier om uw kat(ten) te laten werken voor z'n snacks of voor z'n brokjes.

 • Ferplast Voer/waterdispenser Azimut 5500

  € 18,49

  Ferplast Azimut drinktoren of voerdispenser in 1. Zodra het dier uit het bakje eet of drinkt vult de dispenser automatisch bij.
  Handig voor een dagje weg of altijd genoeg water hebben staan.
  Inhoud 5,5 liter

 • Europet waterfontein Mango 1.5 ltr

  € 22,95

  Drinkfontein voor katten en kleine honden met een inhoud van 1,5 liter. Fris, beter smakend, gefilterd water moedigt dieren aan om meer te gaan drinken. Hierdoor helpt het blaasgruis te voorkomen en een gezonde nierfunctie te behouden.
  Afmetingen: 20 x 14 cm - 1,5 Liter

 • Doc & Phoebe Indoor Hunting Cat Feeder voerspeeltje

  € 39,99

  Kattenvoerspeelgoed de “Indoor Hunting Cat Feeder” vervangt de 'normale eetbak' van je kat. Met de Hunting Cat Feeder stimuleer je het natuurlijke leefgedrag van je kat, namelijk: jagen, vangen en spelen. Je kat eet vijf kleine maaltijden per dag waar hij zelf naar op zoek gaat. Je vult ze alle 5 en verstopt ze door huis heen. De kat kan dan gedurende de dag al spelenderwijs weten. Dit zorgt voor een tevreden kat!


 • Europet Mango & Cascade waterfontein filters 2 stuks

  € 5,50

  Reserver filter voor de mango & cascade drinkfontein

 • Ferplast Vega waterfontein

  € 29,95

  Drinkfontein voor katten en kleine honden met een inhoud van 2 liter.Fris, beter smakend, gefilterd water moedigt dieren aan om meer te gaan drinken. Hierdoor helpt het blaasgruis te voorkomen en een gezonde nierfunctie te behouden. De leverancier raadt aan om het filter 1 x per maand te vervangen. Afmetingen: 23 x 29,5 x h 16 cm - 2 Liter

 • Ferplast Vega drinkfontein fliters

  € 8,95

  Vervangende filters voor de Ferplast Vega drinkfontein. Worden per 2 geleverd. Afmetingen: 8 x 8 cm

 • Ferplast Vega waterfontein pomp & adapterkit

  € 21,99

  Pomp & adapter kit voor de Ferplast Vega fontein.