Filteren op

Blog categorieën

Blog categorieën

Hill's Hondenvoer

 • Hill's Science Plan Canine Mature Adult Lamb & Rice Hondenvoer 12 kg

  € 54,99

  Hill's™ Science Plan™ Canine Mature Adult 7+ Active Longevity™ Medium met Lam en Rijst
  Perfect gebalanceerde voeding om een gezonde spijsvertering en de spieren te ondersteunen. Met klinisch bewezen antioxidanten en licht verteerbaar lam

 • Hill's Science Plan Canine Mature Large Breed Adult Chicken Hondenvoer

  € 54,99

  Hill's™ Science Plan™ Canine Large Breed Light Mature Adult/Senior 5+ is speciaal samengesteld voor de ondersteuning van een optimale ontwikkeling van gewrichten en spieren voor honden van grote rassen. Met klinisch bewezen anti-oxidanten, glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen.

 • Hill's Science Plan Canine Adult Medium Lamb & Rice Hondenvoer 12 kg

  € 54,49

  Hill's™ Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ (Lam met Rijst)
  Perfect gebalanceerde voeding om een gezonde spijsvertering en de spieren te ondersteunen. Met klinisch bewezen antioxidanten en zeer verteerbaar lam.
  Hill's™ Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness Lamb & Rice is samengesteld om een gezonde spijsvertering en gezonde spieren te ondersteunen. Met klinisch bewezen antioxidanten en licht verteerbaar lam.

 • Hill's Science Plan Canine Adult Medium Light Chicken Hondenvoer 12 kg

  € 54,49

  Hill's™ Science Plan™ Canine Adult Light (met Kip)
  Perfect gebalanceerde voeding om het ideale gewicht te helpen behouden, Met klinisch bewezen antioxidanten en L-carnitine.

  Hill's™ Science Plan™ Canine Adult Light with Chicken is samengesteld om het ideale gewicht te helpen behouden. Met klinisch bewezen antioxidanten en L-carnitine om vet te helpen omzetten in energie.

 • Hill's Science Plan Canine Mature Adult Medium Hondenvoer 12 kg

  € 54,49

  Hill's™ Science Plan™ Canine Mature Adult 7+ Active Longevity™ Medium (met Kip)
  Perfect gebalanceerde voeding om de mobiliteit en gezonde vitale organen te ondersteunen. Met klinisch bewezen antioxidanten.
  Hill's™ Science Plan™ Canine Mature Adult 7+ Active Longevity™ Medium is samengesteld om een goede mobiliteit en gezonde vitale organen te blijven behouden. Met klinisch bewezen antioxidanten, glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen.

 • Hill's Science Plan Puppy Medium Chicken Hondenvoer 12 kg

  € 53,49

  Hill's Science Plan Puppy Medium Chicken Hondenvoer 12 kg

  Hill's™ Science Plan™ Puppy Healthy Development Medium Chicken is samengesteld om de immuniteit en de mobiliteit te ondersteunen, met klinisch bewezen antioxidanten en DHA uit visolie.

 • Hill's Science Plan Canine Adult Large Breed Chicken hondenvoer

  € 51,49

  Hill's™ Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Large Breed (met Kip)
  Perfect gebalanceerde voeding voor optimale ondersteuning van gewrichten en spieren, voor honden van grote rassen. Met klinisch bewezen antioxidanten, glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen.
  Hill's™ Science Plan™ Canine Adult Advanced Fitness™ Large Breed with Chicken is samengesteld voor de ondersteuning van gewrichten en spieren, voor honden van grote rassen. Met klinisch bewezen antioxidanten, glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen.

 • Hill's Science Plan Canine Adult Medium Chicken Hondenvoer

  € 51,49

  Hill's Science Plan Canine Adult Medium Chicken

  Perfect gebalanceerde voeding om spieren en gezonde vitale organen te ondersteunen. Met klinisch bewezen antioxidanten, magere eiwitten en omega 3-vetzuren.

 • Hill's Science Plan Puppy Large Breed Chicken Hondenvoer

  € 50,99

  Hill's Science Plan Puppy Large Breed Chicken Hondenvoer 11 kg

  Hill's™ Science Plan™ Puppy Healthy Development Large Breed Chicken is speciaal samengesteld voor een gezonde ontwikkeling van de botten bij pups van grote rassen. Met klinisch bewezen antioxidanten en optimale gehalten aan mineralen.
  Perfect gebalanceerde voeding voor gezonde skeletontwikkeling bij pups van grote rassen. Met klinisch bewezen antioxidanten en optimale mineralengehalten.

 • Hill's Science Plan Canine Mature Adult Mini Chicken Hondenvoer

  € 20,99

  Hill's™ Science Plan™ Canine Mature Adult 7+ Active Longevity™ Mini (met Kip)
  Perfect gebalanceerde voeding voor de mobiliteit en gezonde vitale organen, voor honden die de voorkeur geven aan een kleiner brokje. Met klinisch bewezen antioxidanten.

  Hill's™ Science Plan™ Canine Mature Adult 7+ Active Longevity™ Mini is samengesteld om een goede mobiliteit en gezonde vitale organen te blijven behouden. Met klinisch bewezen antioxidanten, glucosamine en chondroïtine uit natuurlijke bronnen.

 • Hill's Science Plan Canine Adult Advanced Fitness Mini Chicken

  € 16,99

  Hill's Science Plan Canine Adult Advanced Fitness Mini Chicken

  Perfect gebalanceerde voeding om spieren en gezonde vitale organen te ondersteunen, voor honden met voorkeur voor een kleiner brokje. Met klinisch bewezen antioxidanten, magere eiwitten en omega 3-vetzuren.

 • Hill's Science Plan Canine Adult Small & Miniature Hondenvoer

  € 12,99

  Science Plan™ Small & Miniature is samengesteld om de gezondheid van de mond en een gezonde huid en spijsvertering te ondersteunen. Met hoge gehalten aan klinisch bewezen antioxidanten en natuurlijke ingrediënten en met toegevoegde vitaminen en mineralen.