Home

Home

Blog categorieën

Blog categorieën

Wij hanteren een minimale orderbedrag van €  15,00
Wij streven ernaar om je bestelling na ontvangst van betaling binnen 1-2 werkdagen ingepakt en verstuurd te hebben.  We versturen standaard met de DPD, pakketten tot 10 kilo kunnen optioneel ook verstuurd worden met PostNL.

Indien er een product niet op voorraad is, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

DPD pakketten worden 1 x aangeboden, ben je niet thuis en bevindt zich binnen een straal van 5 km een parcelshop dan zal het pakket daar bezorgt worden en kun je het pakket daar ophalen.

Tip: Geef in het opmerkingenveld aan dat het pakket bij de buren aangeboden mag worden. Of laat het pakket op je werk bezorgen.

Bankgegevens:
Casper Dierenspeciaalzaak
Handelskade 3
1723 MX Noord-Scharwoude
Nederland
Rekeningnummer/IBAN: NL55RABO0106232592
Gegevens bank:
Rabobank
Trambaan 8
Nieuwe Niedorp
Nederland
Swift/BIC: RABONL2U
O.v.v. uw achternaam & ordernummer.

Verzendkosten:
Wij verzenden je pakket binnen Nederland, België en Duitsland boven de € 50,00 gratis aan huis *, tot € 50,00 zijn de verzendkosten met de DPD € 6,99 en met PostNL € 7,95
Uiteraard is het ook mogelijk om je bestelling af te komen halen in onze winkel in Noord-Scharwoude.  De bestelling kan voldaan worden in de winkel en wij zorgen dat alles voor je klaar staat.  Je kunt in het opmerkingen veld vermelden wanneer je langs komt.

* Voor kooien, Ecobale 20 kilo, Green Mile 20 kilo, kooien en grote benchen rekenen we een extra toeslag. Deze varieert van € 5,00 tot € 15,00 en staat in het drop down menu bij het product. Verzenden naar andere landen dan hier boven vermeld is niet gratis.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons bereiken via e-mail.


RETOURNEREN/AFKOELPERIODE

Na bezorging van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren. Na afloop van deze termijn kan de koop niet meer ontbonden worden en is definitief.  Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u bestelde of gemaakte artikelen.
Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.
Wanneer een artikel niet aan uw verwachtingen voldoet dan bestaat de mogelijkheid om het artikel te ruilen of te retourneren. De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor rekening van de klant.
Voeg bij ruilen of terugsturen van het product altijd een briefje met uw naam, adresgegevens (telefoonnummer!) en reden van terugsturen, ongefrankeerde pakketten worden geweigerd.
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw IBAN nummer nodig.
Bij retourneren zal het retour te ontvangen bedrag uiterlijk binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden. Indien de order in zijn geheel wordt geretourneerd zullen ook de initiële verzendkosten teruggestort worden (indien betaald).

Retouradres:
Casper Dierenspeciaalzaak
Handelskade 3
1723 MX Noord-Scharwoude
0031(0)226-318614
info@fretten.nl


Verpakkingsmateriaal
Voor het versturen van uw bestelling maken we gebruik van gebruikte dozen.
Hierdoor kan het gebeuren dat u een hondenhalsband bestelt en deze ontvangt in een doos waar kattenvoeding op staat. Of kattenbakvulling in een doos van een hondenfietskar.
Door deze manier van recyclen helpen we de natuur een handje.