Blog categorieën

Blog categorieën

Filteren op

Prijs

Prijs

 • € 14,00 - € 65,00

Onderweg

Actieve filters

 • Ferplast Transportbox Atlas 40 professional

  € 75,75 € 64,99

  Ferplast Atlas 40 is een transport box voor katten en kleine honden. De transport box is eenvoudig te dragen dankzij de handige handgreep. Ideaal voor het reizen met uw kat of hond in bijvoorbeeld de trein, auto of het vliegtuig. Let op: bekijk altijd eerst de regels van uw luchtvaartmaatschappij.
  Afmetingen: 68 X 49 X 45,5 cm

 • Ferplast Transportbox Atlas 30 open

  € 37,50

  Ferplast vervoersbox Atlas 30 is ontworpen om uw huisdier comfortabel te vervoeren. Bij deze variant kan het gehele dak geopend worden om de kat erin te zetten of eruit te halen.
  Deze vervoersbox is geschikt voor katten, kleine honden, konijnen, cavia´s & fretten. Kleur kan variëren.
  Wordt geleverd met kleedje & waterbakje.
  Afmetingen: 60 x 40 x 38 cm (l x b x h)

 • Ferplast Transportbox Atlas 20 open

  € 31,95

  Ferplast vervoersbox Atlas 20 is ontworpen om uw huisdier comfortabel te vervoeren. Bij deze variant kan het gehele dak geopend worden om de kat erin te zetten of eruit te halen.
  Deze vervoersbox is geschikt voor katten, kleine honden, konijnen, cavia´s & fretten. Kleur kan variëren.
  Wordt geleverd met kleedje & waterbakje.
  Afmetingen: 58 x 37 x 32 cm (l x b x h)

 • Ferplast Transportbox Atlas 30 EL

  € 29,95

  Ferplast vervoersbox Atlas 30 is ontworpen om uw huisdier comfortabel te vervoeren. Hij onderscheidt zich door de keuze van materiaal en door zijn vormgeving. Deze vervoersbox is geschikt voor katten, kleine honden, konijnen, cavia´s & fretten. Kleur kan variëren.
  Afmetingen: 60 x 40 x 38 cm

 • Ferplast Transportbox Atlas 10 open

  € 24,95

  Ferplast vervoersbox Atlas 10 is ontworpen om uw huisdier comfortabel te vervoeren. Bij deze variant kan het gehele dak geopend worden om de kat erin te zetten of eruit te halen.
  Deze vervoersbox is geschikt voor katten, kleine honden, konijnen, cavia´s & fretten. Kleur kan variëren.
  Wordt geleverd met kleedje & waterbakje.
  Afmetingen: 48 x 32 x 29 cm (l x b x h)

 • Ferplast Transportbox Atlas 20 EL

  € 20,99

  Ferplast vervoersbox Atlas 20 is ontworpen om uw huisdier comfortabel te vervoeren. Hij onderscheidt zich door de keuze van materiaal en door zijn vormgeving. Deze vervoersbox is geschikt voor katten, kleine honden, konijnen, cavia´s & fretten. Kleur kan variëren.
  Afmetingen: 58 x 37 x 32 cm (l x b x h)

 • Ferplast Transportbox Atlas 20 Cover

  € 20,95

  Perfecte hoes voor de Ferplast atlas 20 & ferplast atlas 20 deluxe. De hoes past perfect over de draagmand heen en zorgt ervoor dat de kat geen last heeft van wind en regen tijdens transport, ook zorgt het er vaak voor dat de kat rustiger is tijdens het reizen doordat hij of zij niet alle indrukken van buiten meekrijgt. De hoes is voorzien van een gaasgedeelte aan de voorzijde, die net als de geheel dichte voorkant makkelijk opgerold kan worden voor vrije toegang. Aan de bovenzijde is ruimte voor het handvat. Gemaakt van waterdicht materiaal.

 • Ferplast Transportbox Atlas 10 Cover

  € 18,50

  Perfecte hoes voor de Ferplast atlas 10 & ferplast atlas 10 deluxe. De hoes past perfect over de draagmand heen en zorgt ervoor dat de kat geen last heeft van wind en regen tijdens transport, ook zorgt het er vaak voor dat de kat rustiger is tijdens het reizen doordat hij of zij niet alle indrukken van buiten meekrijgt. De hoes is voorzien van een gaasgedeelte aan de voorzijde, die net als de geheel dichte voorkant makkelijk opgerold kan worden voor vrije toegang. Aan de bovenzijde is ruimte voor het handvat. Gemaakt van waterdicht materiaal.

 • Ferplast Transportbox Atlas 10 EL

  € 14,95

  Ferplast vervoersbox Atlas 10 is ontworpen om uw huisdier comfortabel te vervoeren. Hij onderscheidt zich door de keuze van materiaal en door zijn vormgeving. Deze vervoersbox is geschikt voor katten, kleine honden, konijnen, cavia´s & fretten. Kleur kan variëren.
  Afmetingen: 48 x 32 x 29 cm (l x b x h)