kattenblikjes

Kattenvoer nat

Actieve filters

 • Feline Porta 21 kattenvoer - Sensitive kip & rijst

  € 3,85

  Feline Porta 21 kattenvoer - Sensiive kip & rijst
  Feline Porta21 Sensiive kip & rijst is een super premium aanvullend voer. Dit product bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt zonder chemische conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Feline Porta21 is enorm populair bij katten van alle leeftijden. Fijne, sappige stukken vlees van verse kip geven katten een bijzondere smaakbeleving. De malse reepjes vlees in combinatie met de zachte rijst zijn zeer licht verteerbaar, wat dit voer ideaal maakt voor gevoelige katten.

 • Carnilove Kitten Kalkoen & Zalm 100 gram blikvoeding

  € 1,99

  Carnilove Kitten Kalkoen & Zalm 100 gram blikvoeding
  Bij kittens is het van cruciaal belang om voedsel te kiezen dat rijk is aan hoogwaardige eiwitten, vetten, vitamines en essentiële voedingsstoffen voor een gezonde groei en een optimale lichaamsontwikkeling. Carnilove Turkey & Salmon for Kittens is samengesteld met respect voor de natuurlijke samenstelling van het kattendieet. Het recept is gebaseerd op zalm en kalkoen, bronnen van essentiële aminozuren, die in combinatie met bosvruchten en zalmolie elke dag essentiële voedingsstoffen, vitamines, mineralen en antioxidanten leveren voor een goede ontwikkeling van het skelet, de spieren en de natuurlijke immuniteit.

 • Carnilove Adult kat kip & lam 100 gram blikvoeding

  € 1,99

  Carnilove Adult kat kip & lam 100 gram blikvoeding
  CARNILOVE WIT SPIERVLEES KIP & LAM VOOR VOLWASSEN KATTEN. COMPLEET SUPERPREMIUM NAT VOEDSEL VOOR VOLWASSEN KATTEN.

 • Carnilove Adult kat kip, eend & fazant 100 gram blikvoeding

  € 1,99

  Carnilove Adult kat kip, eend & fazant 100 gram blikvoeding
  CARNILOVE WIT SPIERVLEES KIP, EEND & PHEASANT VOOR VOLWASSEN KATTEN. COMPLEET SUPERPREMIUM NAT VOEDSEL VOOR VOLWASSEN KATTEN.

 • Carnilove Adult kat kalkoen & zalm 100 gram blikvoeding

  € 1,99

  Carnilove Adult kat kalkoen & zalm 100 gram blikvoeding
  CARNILOVE WIT SPIERVLEES KALKOEN & ZALM VOOR VOLWASSEN KATTEN. COMPLEET SUPERPREMIUM NAT VOEDSEL VOOR VOLWASSEN KATTEN.


 • Carnilove Adult kat kalkoen & rendier 100 gram blikvoeding

  € 1,99

  Carnilove Adult kat kalkoen & rendier 100 gram blikvoeding
  CARNILOVE WIT SPIERVLEES KALKOEN & RENDIER VOOR VOLWASSEN KATTEN. COMPLEET SUPERPREMIUM NAT VOEDSEL VOOR VOLWASSENEN.

 • Feline porta 21 kattenvoer - Tonijn & surimi

  € 1,30

  Feline porta 21 kattenvoer - Tonijn & surimi
  Feline Porta21 Tonijn met Surimi is een super premium aanvullend voer. Dit product bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt zonder chemische conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Feline Porta21 is enorm populair bij katten van alle leeftijden. Sappige, hele vissnacks gemaakt van verse tonijn geven katten een bijzondere smaakbeleving. In combinatie met surimi wordt dit voer goed ontvangen door alle visliefhebbers onder katten. Dankzij de verschillende verpakkingsgroottes is er voor iedere klant wat wils. Omdat het milieu belangrijk voor ons is, komt de vis alleen van dolfijnvriendelijke visserij. Dit graanvrije recept is bijzonder geschikt voor gevoelige katten die gevoelig zijn voor allergieën.

 • Feline Porta 21 kitten - kip met rijst blikvoer

  € 1,30

  Feline Porta 21 Kip met rijst - Kitten is een super premium aanvullend voer.
  Dit pure product bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt zonder chemische conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Feline Porta 21 is enorm populair bij katten van alle leeftijden. Fijne, sappige stukken verse kip geven katten een bijzondere smaakbeleving. De malse reepjes kip in combinatie met de zachte rijst zijn zeer licht verteerbaar, wat perfect is voor de magen van zeer jonge katten. Zonnebloemolie en visolie bevatten veel essentiële vetzuren.


 • Feline Porta 21 kattenvoer - kip puur

  € 1,30

  Feline Porta 21 kattenvoer - kip puur
  Feline Porta21 pure kip is een super premium aanvullend voer. Dit product bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt zonder chemische conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Feline Porta21 is enorm populair bij katten van alle leeftijden. Fijne, sappige stukken vlees van verse kip geven katten een bijzondere smaakbeleving. De malse reepjes vlees zijn licht verteerbaar en jonge en oude katten vinden ze erg verteerbaar en kunnen er geen genoeg van krijgen.

 • Feline Porta 21 kattenvoer - kip & Aloe Vera

  € 1,30

  Feline Porta 21 kattenvoer - kip met Aloë Vera
  Graanvrij
  Feline Porta21 Kip met Aloë Vera is een super premium aanvullend voer. Dit product bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt zonder chemische conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Feline Porta21 is enorm populair bij katten van alle leeftijden. Fijne, sappige stukken vlees van verse kip geven katten een bijzondere smaakbeleving. Het graanvrije recept is bijzonder geschikt voor gevoelige katten met allergieën.

 • Feline porta 21 kattenvoer - Tonijn & Rund

  € 1,30

  Feline porta 21 kattenvoer - Tonijn & Rund
  Feline Porta21 tonijn met rundvlees is een super premium aanvullend voer. Dit product bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt zonder chemische conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Feline Porta21 is enorm populair bij katten van alle leeftijden. Sappige, hele vissnacks gemaakt van verse tonijn geven katten een bijzondere smaakbeleving. In combinatie met rundvlees levert dit voer veel hoogwaardige eiwitten en aminozuren. Omdat het milieu belangrijk voor ons is, komt de vis alleen van dolfijnvriendelijke visserij. Dit graanvrije recept is bijzonder geschikt voor gevoelige katten die gevoelig zijn voor allergieën. Door het hoge gehalte aan vis en vlees heeft dit voer een zeer hoog eiwitgehalte.

 • Feline porta 21 kattenvoer - Tonijn & Garnaaltjes

  € 1,30

  Feline porta 21 kattenvoer - Tonijn & Garnaaltjes
  Feline Porta21 tonijn met garnaaltjes is een super premium aanvullend voer. Dit product bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt zonder chemische conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Feline Porta21 is enorm populair bij katten van alle leeftijden. Sappige, hele vissnacks gemaakt van verse tonijn geven katten een bijzondere smaakbeleving. In combinatie met garnaaltjes levert dit voer veel hoogwaardige eiwitten en aminozuren. Omdat het milieu belangrijk voor ons is, komt de vis alleen van dolfijnvriendelijke visserij. Dit graanvrije recept is bijzonder geschikt voor gevoelige katten die gevoelig zijn voor allergieën. Door het hoge gehalte aan vis en vlees heeft dit voer een zeer hoog eiwitgehalte.