Blog categorieën

Blog categorieën

Holt Games Hondenspeelgoed

Elk dier heeft een instinct, dus ook jouw huisdier. Door dit instinct te prikkelen, ga je verveling tegen en zorg je voor een sterkere band met je huisdier. In het spel verstopt de baas snoepjes, wat het instinct van je huisdier prikkelt. Je huisdier zal op zoek gaan naar deze snoepjes, en gaandeweg de puzzel oplossen. Doordat de spellen altijd samen met jou worden gespeeld, krijgt je huisdier voldoende aandacht. Hierdoor neemt het plezier alleen maar toe. Zijn jullie klaar voor de uitdaging?

Actieve filters

 • Holt Games - Spot Hondenspeelgoed

  € 39,95

  Holt Games - Spot Hondenspeelgoed
  OMSCHRIJVING: Zijn jullie toe aan een uitdaging? De Spot bestaat uit zeshoeken en een dubbele draaischijf, voor de echte bolleboos. Allereerst moet je huisdier de zeshoeken naar achteren schuiven en daarna draaien. Jullie komen vervolgens aan bij de volgende hindernis: de dubbele draaischijf. Hier onder zijn vijf vakjes voor snoepjes verstopt. De Spot is een echte hersenkraker!

 • Holt Games - Holt Hondenspeelgoed

  € 34,95

  Holt Games - Holt Hondenspeelgoed
  OMSCHRIJVING: Een uitblinker in variatie! De Holt kan je op verschillende manieren beginnen. Hierdoor zijn er ook heel veel manieren om de Holt op te lossen. Kies een startpositie en laat je huisdier met poot of snuit de schuifjes verplaatsen. Nadat de ene helft is ontdekt, moet het middelste schuifje de andere kant op. Je huisdier zal het spel van alle kanten benaderen om de Holt uit te spelen. Oefening baart kunst!

  GESCHIKT VOOR o.a.: hond, kat, konijn.

 • Holt Games - Tortuga Hondenspeelgoed

  € 34,95

  Holt Games - Tortuga Hondenspeelgoed
  OMSCHRIJVING: Zet die hersens aan het werk! De Tortuga is een goed spel voor de beginnende speler. Je huisdier moet allereerst de zeshoek met gleuf naar achteren schuiven en dan draaien. Vanuit deze zeshoek kan je huisdier de rest van de snoepjes ontdekken. Het moeilijkste van dit spel is de eerste zeshoek. Laat goed zien hoe deze stap moet, dan volgt de rest vanzelf.