Vachtverzorging

Actieve filters

  • Duvo+ Clipper professional set scheermachine 40W

    € 129,99

    Duvo+ Clipper professional set scheermachine 40W
    De Clipper van Duvo+ is een krachtige herlaadbare en draadloze designscheermachine voor dagelijks intensief gebruik. Deze professionele set bestaat uit scherpe messen, oplaadstation, smeerproduct en reinigingsborstel. Afneembare scheermessen voor vlotte reiniging en vervanging van het mes.
    Zorg voor het scheren dat de hond gewassen en zandvrij is, dit uit behoud van de messen.
    Verchroomde, speciaal geslepen snijkop
    Met opzetkammen 3-6-10-13 mm
    Laagste geluidsniveau
    Laag energieverbruik
    Ergonomische vorm

  • Pet clipper noir de luxe 7W

    € 129,99

    Pet clipper noir de luxe 7W
    Vooral als u het baasje bent van een hond met een lange, dikke vacht is een tondeuse een belangrijk accessoire. Deze Noir Pet Clipper met messen van gegalvaniseerd roestvrijstaal dient voor eenvoudige en veilige verwijdering van vacht. Met ergonomisch gevormde handgreep voor comfortabel gebruik. De tondeuse is extra stil voor stressvrij werken.
    Zorg voor het scheren dat de hond gewassen en zandvrij is, dit uit behoud van de messen.
    Inclusief olie en adapter

  • Duvo+ Clipper basic set scheermachine 10W

    € 64,95

    Duvo+ Clipper basic set scheermachine 10W
    De basic clipper set is een vrij eenvoudig en toegankelijk scheerapparaat om honden mee te trimmen. Geschikt voor zowel kort als lang haar. Het wordt als een complete set geleverd. Dus met tondeuse, 4 opzetstukken, olie, 2 kammetjes en een reinigingsborsteltje.
    Zorg voor het scheren dat de hond gewassen en zandvrij is, dit uit behoud van de messen.
    10 Watt /230v
    Inclusief 4 opzetstukken (3-6-9-12 mm)
    Traploos verstelbare scheerhoogte

  • Duvo+ Clipper Basic Wireless Set Tondeuse

    € 59,99

    Tondeuse Clipper Basic Wireless Set 7 Watt
    De Clipper van Duvo+ is een krachtige herlaadbare en draadloze designscheermachine voor dagelijks intensief gebruik. Deze set bestaat uit scherpe messen, oplaadstation, smeerproduct en reinigingsborstel. Afneembare scheermessen voor vlotte reiniging en vervanging van het mes.
    Met opzetkammen 3-6-9-12 mm. Laagste geluidsniveau.

  • Swipets handschoen wit 2 stuks

    € 16,95

    Een Swipets is een handschoen die snel en eenvoudig haar verwijdert van uw meubels, kleding en kussens. U kunt op moeilijk bereikbare plekken komen, zoals tussen kussens en in kieren.
    De Swipet verwijdert alle kattenharen en werkt ook voor lange haren van bijvoorbeeld collies, labradors, herders en retrievers. De handschoen verwijdert zelfs konijnenhaar!

  • Zoom Groom hond blauw

    € 11,99

    Geschikt voor honden met een kortharige vacht..

  • Zoom Groom hond roze

    € 11,99

    Geschikt voor honden met een ruwe of lange vacht.

  • Beaphar Bio Anti-klit Spray 200ml

    € 11,25

    De Beaphar Anti-Klit Spray voor honden en katten vergemakkelijkt het verwijderen van klitten in de vacht, zonder te spoelen. De spray bevat Aloë Vera Gel afkomstig uit biologische landbouw, die de huid hydrateert en de vacht verzacht. Het Ecocert label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten. De spray, verrijkt met Bernagieolie en Munt, voedt, versterkt en revitaliseert de vacht. De spray herstelt de soepelheid van het haar, waardoor het ontwarren gemakkelijker gaat. De neutrale pH-waarde van deze anti-klitspray respecteert de vacht van je dier.

  • Beaphar Bio Shampoo Tube bij Jeuk hond 200ml

    € 11,25

    De Beaphar Shampoo bij Jeuk is geschikt voor honden met een gevoelige of geïrriteerde huid, bijvoorbeeld door insectenbeten. Hij bevat Aloë Vera Gel afkomstig uit biologische landbouw, die de huid hydrateert en de vacht verzacht. Het Ecocert label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten. De shampoo, verrijkt met Sint-janskruid en Cassis, verzacht en beschermt de gevoelige huid. De neutrale pH-waarde van deze shampoo respecteert de vacht van je hond.

  • Beaphar Bio Shampoo Tube Conditioner 2 in 1 hond 200ml

    € 11,25

    De Beaphar Shampoo met Conditioner reinigt en ontwart de vacht. Hij bevat Aloë Vera Gel afkomstig uit biologische landbouw, die de huid hydrateert en de vacht verzacht. Het Ecocert label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten. De shampoo, verrijkt met Arganolie en Abrikozenpitolie, herstelt de soepelheid van de vacht waardoor het ontwarren gemakkelijker gaat. De neutrale pH-waarde van deze shampoo respecteert de vacht van je hond.

  • Beaphar Bio Shampoo Tube Universeel 200ml

    € 11,25

    De Beaphar Shampoo Universeel voor honden bevat Aloë Vera Gel afkomstig uit biologische landbouw, die de huid hydrateert en de vacht verzacht. Het Ecocert label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten. De shampoo, verrijkt met Macadamia-olie en Hibiscus, voedt en beschermt de vacht. De neutrale pH-waarde van deze shampoo respecteert de gevoelige vacht van je hond.

  • Beaphar Bio Shampoo Tube Puppy 200ml

    € 11,25

    De Beaphar Shampoo Puppy bevat Aloë Vera Gel afkomstig uit biologische landbouw, die de huid hydrateert en de vacht verzacht. Het Ecocert label garandeert de natuurlijke oorsprong van de gebruikte ingrediënten. De shampoo, verrijkt met Kersenbloesem en Papaja, voedt en beschermt de vacht. De neutrale pH-waarde van deze shampoo respecteert de gevoelige vacht van je puppy.