Blog categorieën

Blog categorieën

Darmproblemen

Wij adviseren altijd om bij klachten eerst te overleggen met de dierenarts.

Actieve filters

 • Beaphar IntestoPro pasta hond vanaf 15kg 2x20ml

  € 20,50

  Beaphar IntestoPro pasta hond vanaf 15kg helpt darmproblemen te verlichten bij honden vanaf 4 weken oud en 1kg lichaamsgewicht. Het belangrijkste natuurlijke ingrediënt - zeoliet - helpt de ontlasting vaster te maken door overtollig vocht op te nemen. Het product bevat ook aluminiumhydroxide en FOS en MOS, die bekend staan om hun eigenschappen voor een goede darmwerking en het versterken van de darmflora. IntestoPro is zeer geschikt voor honden met wisselende of dunne ontlasting. Met handige doseerspuit, voor rechtstreekse toediening in de bek.

 • Beaphar IntestoPro pasta kat/hond tot 15kg 20ml

  € 13,95

  Beaphar IntestoPro pasta kat/hond tot 15kg helpt darmproblemen te verlichten bij katten en honden vanaf 4 weken oud en 1 kg lichaamsgewicht. Het belangrijkste, natuurlijke ingrediënt - zeoliet - helpt de ontlasting vaster te maken door overtollig vocht op te nemen. Het product bevat ook aluminiumhydroxide en FOS en MOS, die bekend staan om hun eigenschappen voor een goede darmwerking en het versterken van de darmflora. IntestoPro is zeer geschikt voor katten en honden met wisselende of dunne ontlasting. Met handige doseerspuit, voor rechtstreekse toediening in de bek.

 • Beaphar IntestoPro tabletten hond vanaf 20kg

  € 12,50

  Beaphar IntestoPro tabletten helpen darmproblemen te verlichten bij honden vanaf 8 weken oud en minimaal 20 kilo. Het belangrijkste, natuurlijke ingrediënt - zeoliet - helpt de ontlasting vaster te maken door overtollig vocht op te nemen. Het product bevat ook aluminiumhydroxide en FOS en MOS, die bekend staan om hun eigenschappen voor een goede darmwerking en het versterken van de darmflora. IntestoPro is zeer geschikt voor honden met wisselende of dunne ontlasting.

 • Beaphar IntestoPro tabletten kat/hond tot 20kg

  € 11,50

  Beaphar IntestoPro tabletten helpen darmproblemen te verlichten bij katten en honden vanaf 8 weken oud en 1kg lichaamsgewicht. Het belangrijkste, natuurlijke ingrediënt - zeoliet - helpt de ontlasting vaster te maken door overtollig vocht op te nemen. Het product bevat ook aluminiumhydroxide en FOS en MOS, die bekend staan om hun eigenschappen voor een goede darmwerking en het versterken van de darmflora. IntestoPro is zeer geschikt voor katten en honden met wisselende of dunne ontlasting.