Blog categorieën

Blog categorieën

Prins Protection Croque hond

(Middel)grote honden hebben door hun lichaamsbouw en levensstijl net iets extra’s nodig. Ze kunnen gevoeliger zijn voor problemen met hun spijsvertering, spieren, gewrichten of hart. De krokante Prins Protection Croque brokvoedingen zorgen voor de juiste preventieve ondersteuning, van pup tot senior.

Samenstelling
Protection Croque is speciaal afgestemd op de behoeften van (middel)grote honden (> 10 kg) en verrijkt met prebiotica, kruiden, Schüssler celzouten en andere ondersteunende ingrediënten voor een gezonde darmflora, soepele spieren en gewrichten en een gezonde hartfunctie. Schüssler celzouten zijn geen zouten, maar lichaamseigen stoffen (mineralen). Om lichaamscellen van bouwstoffen te voorzien en goed te kunnen laten functioneren, moeten ze in een bepaalde hoeveelheid in het lichaam aanwezig zijn.

De voordelen van Prins Protection Croque

 • Ideaal voor honden van (middel)grote rassen.
 • Krokante brokvorm, bevordert kauwen.
 • De eerste voeding met Schüssler celzouten en kruiden als unieke preventieve ondersteuning.
 • Unieke ingrediënten.
 • Ideaal voor honden die actief zijn in de sport.
 • Geschikt voor honden in elke levensfase.
 • Hoge verteerbaarheid.
 • Zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Actieve filters

 • Prins Protection Croque LAMB Hypoallergenic Hondenvoeding

  € 17,95

  Prins Protection Croque LAMB Hypoallergenic Hondenvoeding

  Krokante voeding voor volwassen honden van (middel)grote rassen met een gevoelige spijsvertering, huid en vacht
  Protection Croque Lamb Hypoallergenic is een krokante voeding voor volwassen honden van middelgrote en grote rassen met een gevoelige spijsvertering, huid en vacht. Deze volledige voeding bevat één eiwitbron (lam), wat honden met een gevoelige huid en vacht ondersteuning biedt. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten als zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten dragen daarnaast bij aan een gezonde hartfunctie, soepele gewrichten en een gezonde huid en glanzende vacht.

 • Prins Protection Croque JUNIOR Performance Hondenvoeding

  € 17,25

  Prins Protection Croque JUNIOR Performance Hondenvoeding

  Krokante voeding voor pups en jonge honden van (middel)grote rassen
  Protection Croque Junior Performance is een krokante voeding voor pups en jonge honden van middelgrote en grote rassen, vanaf 4 weken tot circa 12 maanden. Deze volledige voeding draagt bij aan een gezonde groei en hartfunctie en ondersteunt de botten en gewrichten. Verrijkt met zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten voor de juiste ondersteuning van je (middel)grote hond

 • Prins Protection Croque SUPER Performance Hondenvoeding

  € 17,25

  Prins Protection Croque SUPER Performance Hondenvoeding

  Krokante voeding voor opgroeiende en actieve volwassen honden van (middel)grote rassen
  Protection Croque Super Performance is een krokante voeding voor opgroeiende en actieve volwassen honden van middelgrote en grote rassen. Deze volledige voeding, verrijkt met zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten, houdt jouw hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. Essentiële vetzuren leveren voldoende energie voor actieve en/of drachtige en zogende honden. Zo blijft jouw hond actief en speels zoals je van hem gewend bent!

 • Prins Protection Croque SENIOR Fit Hondenvoeding

  € 17,25

  Prins Protection Croque SENIOR Fit Hondenvoeding

  Krokante voeding voor oudere honden van (middel)grote rassen
  Protection Croque Senior Fit is een krokante voeding voor oudere honden van middelgrote en grote rassen vanaf circa 8 jaar. Deze volledige voeding, verrijkt met zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten, ondersteunt de hart- en nierfunctie, draagt bij aan soepele spieren en gewrichten en beschermt de hond tegen ouderdomsverschijnselen.

 • Prins Protection Croque BASIC Excellent Hondenvoeding

  € 14,95

  Prins Protection Croque BASIC Excellent Hondenvoeding

  Krokante voeding voor volwassen honden van (middel)grote rassen
  Protection Croque Basic Excellent is een krokante voeding voor volwassen honden van middelgrote en grote rassen. De voeding is ook geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde honden en honden die snel neiging hebben tot overgewicht. Deze volledige voeding, verrijkt met zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten, draagt bij aan een gezonde hartfunctie en ondersteunt de botten en gewrichten. Een aangepast energiegehalte helpt een gezond gewicht te handhaven.