Blog categorieën

Blog categorieën

Filteren op

Prijs

Prijs

 • € 23,00 - € 32,00

Vitalstyle Hondenbrokken

De Ecostyle hondenvoeding is 100% natuurlijk en 100% ecologisch, gebaseerd op kruiden. Ecostyle heeft buiten de normale lijn ook een lijn met voeding die helpt problemen op te lossen.

Actieve filters

 • Vitalstyle Natuurlike hondenvoeding Huid & Vacht

  € 31,49

  Ecostyl Natuurlijke hondenvoeding Huid & vacht
  De speciale HUID+VACHT voeding van ECOstyle pakt het probleem bij de basis aan. Door een onjuiste, niet-volledige vertering van veel soorten hondenvoeding blijven er eiwitreststoffen achter in het hondenlichaam. Zij zoeken via de huid een uitweg, waardoor de klachten ontstaan.
  Door de hond voeding met goed verteerbare ingrediënten te geven en de spijsvertering actief te ondersteunen, wordt de oorzaak van het probleem weggehaald. De hond krijgt weer een mooie en gezonde huid en vacht.
  HUID+VACHT leidt tot een sterke verbetering van de klachten.

 • Vitalstyle Natuurlijke hondenvoeding Spieren & Gewrichten

  € 31,49

  Ecostyl Natuurlijke hondenvoeding Spieren & gewrichten
  De speciale SPIEREN+GEWRICHTEN hondenvoeding van ECOstyle pakt het probleem bij de basis aan. De speciale ingrediënten ondersteunen de gezondheid van de gewrichten bij slijtage (osteoartritis) van jouw hond en dragen bij aan het remmen van ontstekingsreacties.
  De voeding werkt pijnstillend, daarbij remt het de kraakbeenafbraak en stimuleert het juist de groei van nieuw kraakbeen bij jouw hond. Dat komt ondermeer door de extra zalmolie met hoge concentraties omega-3-vetzuren (EPA & DHA) en de speciale kruidenextracten. Maar ook bèta-glucanen en gelatinehydrolisaat (collageeneiwit) helpen de hond weer gemakkelijker en zonder pijn te bewegen.

 • Vitalstyle natuurlijk hondenvoer Adult

  € 23,99

  Ecostyly Natuurlijke hondenvoeding Adult
  ADULT hondenbrokken is een complete voeding, alles zit er in wat de hond nodig heeft. Vanaf de juniorleeftijd kan deze voeding een levenlang gegeten worden. Net zo lang totdat de hond ouderdomsverschijnselen krijgt en toe is aan SENIOR.
  De smakelijke brokjes met kruiden zijn krokant, wat goed is voor het gebit. De voeding zorgt voor een actieve spijsvertering. De hond voelt zich happy.
  Hij is vrolijk en actief en zijn vacht glanst prachtig!