Kluiven & Hondensnacks

 • Boxby Bone Snack Hondensnack

  € 3,49

  De Boxby Bone Snack bestaat uit gedroogde runderhuid met aan beide kanten ‘knotsen’ van gedroogd kipfilet. Het kauwen op de Bone Snack is goed voor de tanden en deze snack is licht verteerbaar en daardoor ideaal als tussendoortje of als aanvullende (dieet) voeding.
  Inhoud: 100g

 • Gedroogde Pensstaafjes

  € 1,99

  Gedroogde Pens is de eerste maag van een rund. Het is natuurlijk een van de meest bekende snacks voor honden en eenvoudig te verdelen in 'hapklare' stukken. Dit product is alleen gedroogd en bevat géén chemische toevoegingen en is niet chemisch behandeld om de houdbaarheid te vergroten.

 • Nylabone Peak-o-bella Dinobone hondenkluif

  € 12,95

  Nylabone Peak-o-bella Dinobone
  Het Nylabone kauwbot is vervaardigd uit duurzaam hoogwaardig nylon. Nylabones zijn goed gekeurd door dierenartsen om aan de kauwdrift van je hond te voldoen. Nylabones zijn eenvoudig te reinigen, stinken niet en geven niet af op de vacht van je hond of op je interieur.
  Deze vorkvormige nylabone is uitermate geschikt voor de platsnuitige honden zoals bulldogen.
  Verkrijgbaar in 2 maten:
  Small: tot 15 kilo (franse bulldogen/mopshondjes)
  Large: tot 30 kilo (engelse bulldogen)

 • Koekjes

  € 2,95

  Hondenkoekjes voor tussendoor.

 • Ebi Italian Ham Bone - Maxi 20 cm hondenkluif

  € 1,99

  De Italian Ham bone is een puur natuur bot zonder conserveringsmiddelen. 100% natuurlijk, gekookt, en zorgt voor uren kauwplezier voor kleine honden (tot 10 kilo)!
  Wij adviseren om uw hond er niet langer dan een half uur op te laten kluiven. Vacuum verpakt voor een langere houdbaarheid.ca. 390 gram

 • Petsnack Bisonstick Hondensnack

  € 4,50

  De Bisonstick is een smaakvolle 100% pure vleessnack zonder geur, kleur en smaakstoffen of conserveermiddelen. Ook toevoeging van graan, meel of ander bindmiddel is dus uitgesloten. De Bisonsticks worden gemaakt van met zorg geselecteerd Hollands vlees van hoge kwaliteit. Door middel van een ambachtelijke bewerking word het vlees in de juiste vorm en mengverhouding gebracht.

 • I am Hondensnack Knikkers 340 gram/500 ml

  € 4,99

  Deze snacks met hebben de grootte van een knikker (de mini rund zijn kleine driehoekjes) en kun je gebruiken als beloning of tussendoortje. De knikkers zitten in een emmertje dat goed af te sluiten is.

 • Super Sausage XXL 1 stuk

  € 2,49
  Heerlijke krokante mega "worst" voor de hond. Makkelijk te breken, maar kan ook in 1 stuk gegeven worden.
 • Nobby Starsnack beloningssnack emmer 500 gram

  € 4,99

  Deze beloningssnack is perfect om mee te trainen (zacht & smakelijk). Vrij van suiker, bevat wel granen.

 • TastyBone Quattro Hoisin Duck

  € 23,99

  Heerlijk kauwen met onze verschrikkelijk stoere en smakelijke QuattroBone! Hoisin Duck is een smaaksensatie voor uw hond en een must-have aanvulling op de World Flavours-collectie. Zoals al onze nylon kauwproducten, is dit TastyBone product getest op de meest krachtige kauwers. Gemaakt van 100% nieuw nylon, het gaat gegarandeerd 3 maanden mee. Uniek doordrenkt met onweerstaanbare smaken tot in de kern, uw hond zal zich nooit vervelen, omdat de smaak zal duren voor de levensduur van het bot. Bij elke hap worden het tandvlees en de tanden van uw hond sterker en gezonder, wat bescherming biedt tegen infecties, tandverlies en kosten voor dierenartsen. Dit bot heeft de heerlijke smaak van de Hoisin-eend en is verkrijgbaar in de maten klein (tot 20 kilo) en groot (tot 45 kilo).

 • De Boon Gepofte Kippenpoten

  € 3,49

  Deze echte kippenpoten zijn luchtig gepoft en zijn met honing bereid. Deze snack is overheerlijk en onweerstaanbaar lekker voor je hond.

 • Hondenkluif Kipdonut L ø 10 cm

  € 3,49

  Een heerlijke rawhide donut omwikkeld met gedroogde kipfilet. De donut is ca. 10 cm in doorsnede en weegt ongeveer 100 gram.