Filteren op

Blog categorieën

Blog categorieën

Fretten op reis

 • Fretten Schouderdraagtas

  € 12,50

  Schouderdraagtas voor fretten. Deze schoudertas heeft een musketon-haak zodat uw fret niet uit de tas kan jumpen. Net als de overige tassen heeft deze tas een voering van bont. Geschikt voor 1 fret. In de kleur: zwart / blauw.

 • Ferret farm frettenhalsband met bel dames

  € 3,75

  Ferret farm halsband met bel
  Door het belletje weet u altijd waar uw fret is. Het bandje is ruim verstelbaar en is voorzien van een veilige kliksluiting.
  Nekmaat: 12,5 cm tot 17 cm

 • Ferret farm splitlijn

  € 2,95

  Deze splitlijn kunt u gebruiken om twee fretten aan één lijn vast te maken.

 • Fretten Schoudertas met flap

  € 14,95

  Schoudertas met flapDeze katoenen schoudertas met klep heeft twee musketon-haken zodat uw fretten niet uit de tas kunnenjumpen. In de klep zit een opbergvakje met ritssluiting om b.v. de lijn of snoepjes in op te bergen. Net als de overige tassen heeft deze tas een voering van fleece.

 • Ferplast tuigje & lijn large NY ROD

  € 6,00

  Ferplast tuigje & lijn D.m.v. 2 lussen in de vorm van een 8 gaat het tuigje aan en uit.
  Verstelbaar, dus geschikt voor kleine knagers zoals muizen & hamsters. Maar ook voor fretten & ratten. Gemaakt van katoen dus ook lekker zacht.
  Totale lengte is 120 cm.

 • Ferretfarm Uitbreiding splitlijn

  € 1,80

  U kunt uw splitlijn verder uitbreiden, zodat u nog meer fretten kunt meenemen.

 • Ferplast Kleine knaagdieren tuigje NY HAM

  € 3,50

  Ferplast tuigje & lijn D.m.v. 2 lussen in de vorm van een 8 gaat het tuigje aan en uit.
  Verstelbaar, dus geschikt voor kleine knagers zoals muizen & hamsters. Maar ook voor fretten & ratten. Gemaakt van katoen dus ook lekker zacht.
  Totale lengte is 110 cm.

 • Frettentuigje 2 in 1 dames

  € 14,95

  Frettentuigje 2 in 1 dames
  Dit handige frettentuigje kan gebruikt worden als tuigje of alleen als halsbandje. Door het buikbandje los te koppelen van het halsbandje is deze los te gebruiken.
  De bijpassende lijn is verstelbaar van 1.40 to 2.50 meter (incl. handvat), hierdoor heeft de fret nog meer ruimte.
  Nekmaat: 13-17 cm Buikmaat: 13-17 cm

 • Ferplast Atlas 5 Open

  € 19,99

  De Ferplast Atlas 5 open is een ideale vervoersbox voor konijnen, cavia’s, ratten (volwassen) of fretten. Het dak van de bench is heeft ook tralies waardoor u uw dier goed in de gaten kunt houden. De Atlas 5 is gemaakt van duurzaam kunststof en bestaat uit twee delen (bovenkant en onderkant) die aan elkaar zitten met een handig clipsysteem. Het komt met een metalen deur die afgewerkt is met wit plastic. Wordt geleverd zonder draagriem.
  Afmetingen:
  42 x 28 x 25 cm (l x b x h)

 • Ferplast Atlas 5

  € 13,99

  De Ferplast Atlas 5 is een ideale vervoersbox voor konijnen, cavia’s, ratten (volwassen) of fretten. De Atlas 5 is gemaakt van duurzaam kunststof en bestaat uit twee delen (bovenkant en onderkant) die aan elkaar zitten met een handig clipsysteem. Het komt met een metalen deur die afgewerkt is met wit plastic. Het ergonomische handvat zorgt voor veel gemak tijdens het vervoeren van uw huisdier.
  Afmetingen:
  42 x 28 x 25 cm (l x b x h)

 • Ferplast Aladino large

  € 12,95

  Een mooie transportbox voor fretten, chinchilla’s, cavia’s en andere kleine knaagdieren zoals hamsters, gerbils en ratten.

  Afmetingen: 36 x 26 x 23 cm (l x b x h)