Blog categorieën

Blog categorieën

Filteren op

Categorieën

Categorieën

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 2,00 - € 60,00

Kattenbakken en benodigdheden

Kattenbakken & vulling

Elke kat heeft een mooie, ruime kattenbak nodig. Wij hebben in onze winkel een ruim assortiment aan kattenbakken van Ferplast, Europet en Curver staan.

Ook de Litterlocker, kattenbakmatjes, kattenbakzakken en kattenbakschepjes ontbreken niet voor een schone kattenbak & vloer!

Actieve filters

 • PeeWee EcoDome

  € 71,90 € 59,99

  PeeWee Kattenbak EcoDome
  Voor de grote katten die een privé toiletbezoek op prijs stellen, is de EcoDome de ideale bak. Uitgevoerd met metallook handvat en clips en privacyglas.

  Afmetingen: 66,5 x 48,5 x 46,5 cm (l x b x h)

 • Ferplast kattenbak Magix

  € 48,99

  Met de Ferplast kattenbak Magix  kun je je kattenbakvulling zuiver en eenvoudig zeven. Met de drie schalen kan de bevuilde kattenbakvulling gezeefd worden en de ongebruikte kattenbakvulling opnieuw gebruikt worden.  LET OP! VERNIEUWD MODEL!

  Afmeting: 55,5 x 45,5 x 41 cm.

 • PeeWee EcoGranda

  € 51,90 € 44,99

  PeeWee Kattenbak EcoGranda
  Een royale bak voor grote katten. Verkrijgbaar in mooie designkleuren.

  Afmetingen: 66,5 x 48,5 x 28 cm (l x b x h)

 • PeeWee EcoHus

  € 42,90 € 39,99

  PeeWee Kattenbak EcoHus
  De kattenbak voor de kat met normaal postuur is de EcoHus. Verkrijgbaar in mooie designkleuren.

  Afmetingen: 56 x 39 x 38,5 cm (l x b x h)

 • Europet Jumbo hoek Prism 70 GT Zen Serie kattenbak

  € 39,99

  Europet Jumbo hoek Prism 70 GT Zen Serie kattenbak
  Deze Prism 70 - Zen Series kattentoiletten van EBI zijn zeer comfortabel voor jouw kat, speciaal ontworpen voor in de hoek. Deze is beter geschikt voor de grote katten soorten. Deze kleuren combinaties stralen rust uit en zijn gekozen op de hedendaagse interieur kleuren. Het toilet wordt geleverd met een semi-transparant zwart deurtje, waardoor de kat gewoon naar buiten kan kijken.
  Afmetingen: 56 x 56 x 70 cm/46 cm

 • Ferplast Kattenbak Jumpy

  € 36,99

  De Ferplast Jumpy kattenbak is een gesloten kattenbak met een ingang aan de bovenkant zodat uw kat een rustige plaats heeft om zijn of haar ontlastingen te doen. De onderbak is gemakkelijk los te maken om het dagelijks schoon te maken. Deze kattenbak voorkomt dat de kat morst met de kattenbakvulling, tevens houdt het de hond uit de kattenbak weg. Als uw kat over de bovenkant van de kattenbak loopt, valt de kattenbakvulling via de gaatjes terug de bak in.
  Afmetingen: 38,8 x 39 x 58 cm (l x b x h)

 • Ferplast Kattenbak Mika

  € 39,99

  Ferplast Mika hoek kattenbak/kap    
  Ruime hoektoilet, met hoge instap rand. Dit helpt bij vermindering van rotzooi buiten de bak. De deur sluit goed aan om nare luchtjes te helpen voorkomen.
  Afmeting: 57,5 x 51,5 x 42 cm.

 • Ferplast Kattenbak Bella

  € 30,99

  Deze overdekte kattenbak heeft een modern design en is praktisch in gebruik. Tevens heeft deze kattenbak een anti-geur actief koolfilter. Afmeting: 56 x 43,5 x 37 cm (l x b x h)

 • Europet Medium hoek Prism 60 GT Zen Serie kattenbak

  € 29,99

  Europet Medium hoek Prism 60 GT Zen Serie kattenbak
  Deze Prism 60 - Zen Series kattentoiletten van EBI zijn zeer comfortabel voor jouw kat, speciaal ontworpen voor in de hoek. Deze kleuren combinaties stralen rust uit en zijn gekozen op de hedendaagse interieur kleuren. Het toilet wordt geleverd met een semi-transparant zwart deurtje, waardoor de kat gewoon naar buiten kan kijken.
  Afmetingen: 38 x 38 x 56 cm/40 cm

 • PeeWee EcoMinor

  € 29,95 € 28,99

  PeeWee Kattenbak EcoMinor
  De open bak voor de kat met normaal postuur is de EcoMinor. Verkrijgbaar in mooie designkleuren.

  Afmetingen: 56 x 39 x 27,5 cm (l x b x h)

 • Ferplast Dama hoek kattenbak/rand

  € 21,99

  Ferplast Dama hoek kattenbak/rand    Hoektoilet met rand zonder kap. Voorzien van een hoge opstaande rand, om ongelukjes te helpen voorkomen.Afmeting: 57 x 51 cm.

 • Smartcat ultimate Litter Mate

  € 18,99

  De ultimate litter mat is de oplossing voor uw bakvulling problemen. Vooral als u lichtgewicht kattenbakvulling gebruikt. Deze omkeerbare dubbellaagse litter mat houdt de vulling vast zodra er contact is.