Blog categorieën

Blog categorieën

Prins ProCare Protection Hond

(Middel)grote honden hebben door hun lichaamsbouw en levensstijl net iets extra’s nodig. Ze kunnen gevoeliger zijn voor problemen met hun spijsvertering, spieren, gewrichten of hart. De geperste Prins ProCare Protection brokvoedingen zorgen voor de juiste preventieve ondersteuning, van pup tot senior.

Samenstelling
ProCare Protection is speciaal afgestemd op de behoeften van (middel)grote honden (> 25 kg) en verrijkt met prebiotica, kruiden, Schüssler celzouten en andere ondersteunende ingrediënten voor een gezonde darmflora, soepele spieren en gewrichten en een gezonde hartfunctie. Schüssler celzouten zijn geen zouten, maar lichaamseigen stoffen (mineralen). Om lichaamscellen van bouwstoffen te voorzien en goed te kunnen laten functioneren, moeten ze in een bepaalde hoeveelheid in het lichaam aanwezig zijn.

De voordelen van Prins ProCare Protection

 • Ideaal voor honden van (middel)grote rassen.
 • Unieke ingrediënten.
 • Speciaal aangepaste brokvorm, bevordert kauwen.
 • Geperste brok: geconcentreerde voeding, lagere maagbelasting.
 • Ideaal voor honden die actief zijn in de sport.
 • Hoge verteerbaarheid.
 • De eerste voeding met Schüssler celzouten en kruiden als unieke preventieve ondersteuning.
 • Zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Actieve filters

 • Prins ProCare Protection Lamb Hypoallergic Geperste Hondenvoeding

  € 19,95

  Prins ProCare Protection Lamb Hypoallergic Geperste Hondenvoeding

  Voor gevoelige volwassen honden van (middel)grote rassen
  ProCare Protection Lamb Hypoallergic is een geperste voeding voor volwassen honden van middelgrote en grote rassen met een gevoelige huid en vacht. Deze volledige voeding bevat één eiwitbron, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten als zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten dragen daarnaast bij aan een gezonde hartfunctie, soepele gewrichten en een gezonde huid en glanzende vacht.

 • Prins ProCare Protection Sterilised Geperste Hondenvoeding

  € 19,95

  Prins ProCare Protection Sterilised Geperste Hondenvoeding

  Voor volwassen gesteriliseerde/gecastreerde honden van (middel)grote rassen
  ProCare Protection Sterilised is een geperste voeding voor volwassen gesteriliseerde of gecastreerde honden van middelgrote en grote rassen. De voeding is ook geschikt voor honden met een lagere energiebehoefte of voor honden met neiging tot overgewicht. Deze volledige voeding, verrijkt met zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten, draagt bij aan een gezonde hartfunctie en ondersteunt de botten en gewrichten. Een aangepast energiegehalte helpt een gezond gewicht te handhaven.

 • Prins ProCare Protection Super Active Geperste Hondenvoeding

  € 18,75

  Prins ProCare Croque Protection Super Active Geperste Hondenvoeding

  Voor opgroeiende en actieve honden van (middel)grote rassen
  ProCare Protection Super Active is een geperste voeding voor opgroeiende en actieve volwassen honden van middelgrote en grote rassen. Deze volledige voeding, verrijkt met zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten, houdt jouw hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. Essentiële vetzuren leveren voldoende energie voor actieve en/of drachtige en zogende honden. Zo blijft jouw hond actief en speels zoals je van hem gewend bent!

 • Prins ProCare Protection Senior Fit Geperste Hondenvoeding

  € 18,75

  Prins ProCare Protection Senior Fit Geperste Hondenvoeding

  Voor oudere honden van (middel)grote rassen
  ProCare Protection Senior Fit is een geperste voeding voor oudere honden van middelgrote en grote rassen vanaf circa 8 jaar. Deze volledige voeding, verrijkt met zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten, ondersteunt de hart- en nierfunctie, draagt bij aan soepele spieren en gewrichten en beschermt de hond tegen ouderdomsverschijnselen.

 • Prins ProCare Protection Puppy Geperste Hondenvoeding

  € 17,75

  Prins ProCare  Protection Puppy Geperste Hondenvoeding

  Voor pups en jonge honden van (middel)grote rassen
  ProCare Protection Puppy is een geperste voeding voor pups en jonge honden van middelgrote en grote rassen, vanaf 4 weken tot circa 12 maanden. Deze volledige voeding draagt bij aan een gezonde groei en hartfunctie en ondersteunt de botten en gewrichten. Verrijkt met zalmolie, FOS, kruidenextracten en Schüssler celzouten voor de juiste ondersteuning van je (middel)grote hond.