Blog categorieën

Blog categorieën

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 7,00 - € 12,00

Papegaai

Papegaai

Actieve filters

 • Lafeber Nutri-Berries Tropical Fruit - Papegaai

  € 11,95

  De nutri-berries van Lafeber zijn uniek en bevatten alle voedingstoffen in de juiste verhouding, net zoals pellets. Echter zijn ze niet allemaal samengeperst tot één saaie brok, maar zitten alle zaden en voedingstoffen aan elkaar geplakt in één berrie, inclusief vitamines en mineralen.

 • NutriBird P15 Tropical

  € 11,80

  NutriBird P15 Tropical is een uitgebalanceerd volledig onderhoudsvoeder voor papegaaien. Pellets met een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling, op basis van geselecteerde granen, verse vruchten en aardnoten. Volledig opneembaar, geen verlies. Bevat Florastimul, wat de darmflora ondersteunt en tegen darmstoornissen behoedt.

 • NutriBird P15 Original

  € 11,20

  NutriBird P15 Original is een uitgebalanceerd volledig onderhoudsvoeder voor papegaaien. Pellets met een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling, op basis van geselecteerde granen, verse vruchten en aardnoten. Volledig opneembaar, geen verlies. Bevat Florastimul, wat de darmflora ondersteunt en tegen darmstoornissen behoedt.

 • Beaphar XtraVital Papegaai

  € 10,85

  XtraVital Papegaaienvoer is een smaakvol en uitgebalanceerd premium vogelvoer, speciaal geschikt voor papegaaien, kaketoes en grote parkietachtigen vanaf een gewicht van ongeveer 110 gram. Bevat o.a. vruchten, 22 verschillende soorten zaden en 25% eivoer.

 • Witte Molen EXPERT Premium Papegaaien voer

  € 7,49

  Witte Molen EXPERT Premium Papegaaien voer
  Dit Premium Plus papegaaienvoer van Witte Molen heeft een ruime variatie aan granen, zaden en groenten, zoals wortelstukjes, zonnebloempitten en rozebottelpitten. Aan het voer zijn ook onder andere vitaminepellets, rozijnen, amandelen en hazelnoten toegevoegd. Dankzij de hoogwaardige ingrediënten heeft dit voer een lager vetgehalte en is dit product zeer geschikt voor kaketoe‘s en amazones.

 • Prestige Papegaaien Exotic Fruit Mix 600 gram

  € 7,15

  Versele-Laga Exotic Fruit is een lekkernij waar papegaaien dol op zijn. Ze doen zich naar hartelust te goed aan de vele fruitstukjes (o.a. papaja, ananas en abrikoos) en genieten van de rijke mix van zaden en granen. Geef Exotic Fruit als voeding, als beloning of bij een Versele-Laga zadenmengeling.

 • Prestige Papegaaien Exotic Nut Mix 750 gram

  € 7,15

  Versele-Laga Exotic Nuts is een lekkernij waar papegaaien dol op zijn. Ze doen zich naar hartelust te goed aan de vele volle noten (o.a. amandel, walnoot en pecannoot) en genieten van de rijke mix van zaden en granen. Geef Exotic Nuts als voeding, als beloning of bij een Versele-Laga zadenmengeling.