Lijnen

 • Flexi GLAM Flower small

  € 74,95

  Deze schitterende uitvoering van flexi is voorzien van Swarovski steentjes. De looplijn is voorzien van lint en kan uitgetrokken worden tot een lengte van 3 meter. Geschikt voor honden tot 12 kilo. De flexi zelf is voorzien van een hoogglans lak en een verchroomde musketon.

 • Flexi GLAM Spider small

  € 154,95

  Deze schitterende uitvoering van flexi is voorzien van 500 Swarovski steentjes. De looplijn is voorzien van lint en kan uitgetrokken worden tot een lengte van 3 meter. Geschikt voor honden tot 12 kilo. De flexi zelf is voorzien van een hoogglans lak en een verchroomde musketon.   

 • Flexi GLAM Ornament small

  € 74,95

  Deze schitterende uitvoering van flexi is voorzien van Swarovski steentjes. De looplijn is voorzien van lint en kan uitgetrokken worden tot een lengte van 3 meter. Geschikt voor honden tot 12 kilo. De flexi zelf is voorzien van een hoogglans lak en een verchroomde musketon.

 • Doxtasy Colours of the Wind...

  € 34,99

  Bijpassende lijn voor bij de colours of the wind halsband van Doxtasy. Een mooie set!

 • Power-dogs kettinglijn...

  € 31,00

  Mooie & stevige lijn, voorzien van een bijpassende kleur handvat. Handvat is gemaakt van 35 mm breed stevig nylon. De lijn is voorzien van een normale musketon. Lengte: 110 cm

 • Power-dogs lijn korthouder...

  € 33,00

  Mooie & stevige korte lijn. Gemaakt van 35 mm breed stevig nylon met MDR Sluiting (zgn panieksluiting) Lengte: 55 cm

 • Staaldraad lijn lang

  € 45,00
  Stevige lijn om de hond aan vast te zetten of voor het uitlaten.Deze lijn is ideaal voor die hond die elke lijn kapot trekt of doorbijt!De musketon is gemaakt van RVS, de lijn zelf van geplastificeerd (PVC) staaldraad.Lengte van de lijn incl. musketon: 123 cm (113 cm excl.)Gewicht van de lijn: 520 gram
 • Staaldraad lijn korthouder

  € 45,00
  Stevige lijn om de hond aan vast te zetten of voor het uitlaten.Deze lijn is ideaal voor die hond die elke lijn kapot trekt of doorbijt!De musketon is gemaakt van RVS, de lijn zelf van geplastificeerd (PVC) staaldraad.Lengte van de lijn incl. musketon: 44 cm (34 cm excl.)Gewicht van de lijn: 400 gram
 • Z-Line Hyena nylon platte...

  € 14,45

  De Z-line "Hyena" wordt speciaal voor Zterk geweven met aan beide zijde twee reflecterende strepen. 

  De lijn is plat en rond, vandaar dat wij het de “platte ronde lijn" noemen. Ondanks dat de lijn oer sterk is, is deze toch vederlicht en ligt lekker in de hand omdat hij zacht aanvoelt en geen scherpe randen heeft.

 • Ferplast Sport Dog Matic...

  € 17,99

  Mooie nylon lijn, passend bij de sport dog halsbanden en tuigen. Met gevoerd handvat en reflecterende strepen over de gehele lijn.

 • Hunter hunting lijn...

  € 58,99

  Mooie, maar simpele lijnen. Degelijkheid & kwaliteit staan voorop bij Hunter en daar is deze lijnen weer een voorbeeld van.

 • K9-evolution Leash BTL...

  € 31,99

  Verstelbare hondenriem uit de beste Anti-slip & Leder-alternatief (BTL) op de markt. Deze lijn is 235 cm lang en 2 cm breed.