Home

Home

Blog categorieën

Blog categorieën

Top Line Hondenvoeding

Comment: 0

Top Line hondebrokken wordt gemaakt door een Italiaanse Familie en net zo door gegeven als het recept van de Italiaanse pasta. Het is hun trots en wordt met veel liefde bereid!

Top Line produceert sinds 20 jaar hondenvoeding.

Hygiëne staat voorop, in de nieuwe fabriek zijn alle machines die in contact komen met de producten van RVS. Ze gebruiken de beste onbewerkte ingrediënten die verkrijgbaar zijn op de Italiaanse markt. Waarom kunnen onze producten gedefinieerd worden als zeer goed ? Omdat elk onbewerkt product apart behandeld en gekookt wordt, zodat van elke grondstof de specifieke vitaminen & mineralen (en voedingsstoffen) bewaard blijven.

Het vlees wordt gekookt/verhit in een autoclaaf op 130 graden voor 2 uur en vervolgens gedehydrateerd en gesteriliseerd. Het mais wordt geëxtrudeerd bij een temperatuur van 200 graden. Vitaminen worden koud toegevoegd om hun waardevolle voedingsstoffen te behouden. Door deze manier van bereiden zorgt de voeding voor een betere vertering en verhoogt hierdoor de weerstand van de hond. Top Line hondenvoer wordt gemaakt op basis van maïs, niet van granen.

Al onze Top Line voedingen zijn:

* Natuurlijk

* Extreem smakelijk

* Hoge acceptatie

* Zeer goed verteerbaar (85 %)

* Reduceert de hoeveelheid ontlasting aanzienlijk

Top Line wordt gemaakt door een Italiaanse Familie en net zo door gegeven als het recept van de Italiaanse pasta. Het is hun trots en wordt met veel liefde bereid!

Gerelateerde onderwerpen

Reacties