Blog categorieën

Blog categorieën

Ontvlooien

Ontvlooien

 • Beaphar FiproTec Spray 100ml

  € 16,99

  FiproTec spray tegen vlooien, teken en bijtende luizen. Geschikt voor honden en katten, ook geschikt voor pups en kittens.

 • Frontline spray

  € 20,95

  Frontline Spray is een eenvoudig en makkelijk te gebruiken bestrijdingsmiddel. Door de handige spuitfles kunt u makkelijk doseren en aanbrengen op de vacht van uw huisdier.
  Frontline Spray werkt net als bij de pipetjes van Frontline binnen 24 uur. Aangehechte teken worden allemaal binnen 48 uur gedood. Hierdoor wordt de kans op het overbrengen van ziektes beperkt. Na de toediening is uw hond of kat beschermt voor 1 tot maximaal 3 maanden tegen vlooien en voor ca. 1 maand tegen teken. De werkingsduur van Frontline spray is mede afhankelijk van de infectiedruk bij uw hond of kat. • Beaphar Vlooien...

  € 11,89

  Beaphar Vlooien Anti-conceptie kat is een preventief vlooienmiddel. Het zorgt ervoor dat vlooieneitjes en vlooienlarven niet kunnen ontwikkelen.

  • In prijs verlaagd

  Advantage kat 4 pipet

  € 24,70 € 22,39

  Advantage Kat met als actieve stof Imidacloprid werkt preventief en curatief tegen vlooien bij katten.

 • Beaphar Fiprotec Spot-On...

  € 12,59

  Fiprotec Spot-On kat is een vlooiendruppel tegen teken en vlooien bij katten vanaf 1kg en ouder dan 8 weken. Beschermt tot 5 weken tegen vlooien. Doodt aanwezige teken.

 • Frontline spot on Kat

  € 20,99

  Frontline Spot On Kat is een gemakkelijk aan te brengen spot-on vloeistof die uw kat uitstekende bescherming biedt tegen vlooien, teken en luizen.

 • Beaphar FIPROtec COMBO kat...

  € 16,99

  FIPROtec COMBO kat is een vlooiendruppel met een extra brede werking. Het doodt niet alleen vlooien, teken en bijtende luizen, maar voorkomt ook nieuwe vlooien in de omgeving door de ontwikkeling van eieren, larven en poppen tegen te gaan.

  • In prijs verlaagd

  Frontline Spot on kat &...

  € 27,03 € 24,48

  Frontline Combo voor de kat beschermt tegen en doodt bijtende luizen en vlooien en teken bij de kat.