Rattenvoer

 • Witte Molen rattenvoeding PUUR Rat 800 gram

  € 4,50

  Witte Molen Puur rat 800 gram
  Fijnproeversmuesli voor ratten
      Met hoogwaardige dierlijke eiwitten
      Yucca helpt onaangename geurtjes tegen te gaan
      De aanwezige prebiotica dragen bij tot een gezonde spijsvertering
   

 • Supreme Science - Selective Rat 1,5 kilo
  • In prijs verlaagd

  Supreme Science - Selective Rat

  € 3,04 € 2,95

  Appel & Zwarte bes – Een complete, evenwichtige voeding voor ratten.

 • Beaphar xtravital rat 2,5 kilo

  € 9,95

  XtraVital Rattenvoeding is een zeer smaakvol en uitgebalanceerd voer. XtraVital bevat kalkoen om aan de behoefte aan dierlijke eiwitten te voldoen. Daarnaast bevat het voer alle benodigde vitaminen en gecheleerde mineralen.

 • Brit Animals Rat 1,5 kilo

  € 9,95

  Volledig superpremium geëxtrudeerd voeder voor ratten. Brit Animals Rattenvoer is een complete voeding in de vorm van een balletje, er kunnen geen lekkere dingen uitgezocht worden.

 • Vadigran - Terra Rat 1,25 kilo

  € 6,89

  Kies nu voor TERRA rat en laat uw huisdier genieten van de heerlijk, natuurlijke smaken en geuren. Deze maaltijd is Pure Wellness, een festijn voor de vertering. Lekker gezond!

 • Prestige Rat Nature

  € 4,50

  Rat Nature is een volledig voeder aangepast aan de voedingsbehoeften van ratten. Deze premium mengeling van natuurlijke componenten bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en aminozuren die uw huisdier nodig heeft voor een onbezorgd en gezond leven vol vitaliteit. Rat Nature bevat extra granen, zaden, noten, fruit, kruiden, groenten en gezondheidsondersteunende supplementen:

 • Hope Farms Mouse/Rat Select 800 gram

  € 3,75

  Hope Farms Mouse/Rat Select is een gezonde, gevarieerde premium mix met waardevolle grondstoffen en smakelijke ingrediënten zoals granen, groenten en zaden. Deze mix bevat alle benodigde vitaminen en mineralen om knagers in goede conditie te houden.

 • Supreme Reggie Rat complete muesli
  • In prijs verlaagd

  Supreme Reggie Rat & Mimi Mouse Tasty Mix

  € 4,87 € 4,25

  Supreme Reggie Rat & Mimi Mouse Tasty Mix rattenvoeding
  Een complete voeding voor ratten en muizen van alle leeftijden.
  Wordt geleverd in omverpakte zakken.
  Samenstelling:
  Tarwe, maïs, maïsvlokken, erwtenvlokken, haver, geroosterde tarwe, sojaschroot, tarwevoer, alfalfameel, lijnzaad, sojaolie, geëxtrudeerde johannesbroodkiemen, sojaschillen, calciumcarbonaat, kleurstoffen.


 • Beaphar Care+ rat

  € 6,99
  Complete, smaakvolle en uitgebalanceerde voeding voor ratten. De brokjes zijn geëxtrudeerd en daardoor licht verteerbaar. Alle brokjes hebben dezelfde samenstelling (All-in-one) daardoor geen selectief eetgedrag, restjes of tekorten.
 • Versele Laga Crispy Pellets Rat en Muis 1 kg

  € 3,90

  Deze lekkere en eiwitrijke pellets is een complete voeding die selectief eetgedrag verhindert. Ze bevatten alle voedingstoffen die uw dier nodig heeft voor een gezond en vitaal leven.

 • Hope farms knaagdier super (mouse/rat super)

  € 3,95

  Hope Farms Mouse/Rat Super is een gezonde, complete voeding met waardevolle grondstoffen zoals granen, zaden en dierlijke eiwitten. Deze voeding bevat alle benodigde vitaminen en mineralen om muizen en ratten vitaal te houden. Mouse/Rat Super bestaat uit grote brokken, zodat je muis of rat ook echt iets te knagen heeft.

  De 2,5 kilo verpakking wordt omgepakt uit een verse 15 kilo zak.

 • Knaagdiervoer zonder Biks

  € 3,05

  Aanvullend voer voor knaagdieren.