Blog categorieën

Blog categorieën

I am kluiven & hondensnacks

Actieve filters

  • I am Kipwokkel/Twister hondenkluif large 10 stuks

    € 19,99

    De I Am Petsnack wokkel is een onweerstaanbaar lekker tussendoortje voor je hond! De wokkel is bereidt met een combinatie van buffelhuid en laagjes zalm of kip. De wokkel geeft de hond ongeveer een half uur kauwplezier. Ideaal voor de hondenbaas die het niet prettig vindt als er resten bot door het huis heen zwerven. Om de pootjes bij af te likken!
    Samenstelling: Gedroogde buffelhuid met kip
    Afmeting: ca. 33-35 cm

  • I Am Duck Twist 20 cm 400 gr

    € 16,99

    I Am Duck Twist 20 cm 400 gr
    De I Am Duck Twist van 20 cm is een smakelijke kauwsnack voor de hond, bestaande uit gedroofde runderhuid met eendenfilet. Een smakelijke, natuurlijke snack die bovendien helpt bij het verzorgen van het gebit! De hond moet kauwen op de Duck Twist om deze zacht te kunnen maken en door het kauwen wrijft de runderhuid langs de tanden. Hierdoor kan het kauwen helpen tandplak te verminderen. Omdat de hond bovendien lekker bezig is met kluiven, gaat deze snack verveling tegen.

  • I Am Chicken Twist 20 cm 400 gr

    € 16,99

    I Am Chicken Twist 20 cm 400 gr
    De I Am Chicken Twist van 20 cm is een lekkere kauwsnack voor jouw hond van kipfilet en runderhuid. Een heerlijke snack voor de hond! Door op deze snack te kluiven helpt jij de tanden van jouw hond te verzorgen en verveling tegen te gaan. De runderhuid wordt langzaam zachter en helpt tandplak te verminderen door het wrijven langs de tanden. Door de toevoeging van kipfilet is de Chicken Twist nog aantrekkelijker voor jouw hond.

  • I am Kipwokkel/Twister hondenkluif small

    € 0,50

    De I Am Petsnack wokkel is een onweerstaanbaar lekker tussendoortje voor je hond! De wokkel is bereidt met een combinatie van buffelhuid en laagjes zalm of kip. De wokkel geeft de hond een korte tijd kauwplezier. Ideaal voor de hondenbaas die het niet prettig vindt als er resten bot door het huis heen zwerven. Om de pootjes bij af te likken!
    Samenstelling: Gedroogde buffelhuid, Zalm of kip
    Afmeting: ca. 12-13 cm
    Inhoud: 1