Filteren op

Blog categorieën

Blog categorieën

I am kluiven & hondensnacks

 • I am Duck Fillet Hondensnack 500 gram

  € 12,99

  Petsnack I am Duck Fillet
  Een heerlijke snack van gemaakt van gedroogde eenden filet. De strips zijn heerlijk als beloning of tussendoortje voor jouw hond.
  Samenstelling
  Eendenfilet, glycerine, gemodificeerd maïszetmeel, sorbitol.
  Inhoud: 500 gram

 • I am Salmon Dice - Cubes 400 gram

  € 9,99

  I Am... Zalm Cubes
  Een heerlijke hondensnack van zalm. Puur, zonder toevoeging van kunstmatige geur- kleur- of smaakstoffen. Goed te gebruiken als beloningssnoepje of lekker als tussendoortje.
  Samenstelling: Zalm 84%, rijstmeel 5%, Plantaardige oliën 5%, tarwemeel 2,5%, Glyserine 3,5%, Zout 0,2%, Potassium Sorbate 0,1%
  Inhoud: 400 gr
  Cubes ca. 1 cm

  • In prijs verlaagd

  I am Buffel Chips 1 kilo

  € 15,99 € 5,99

  I am Buffelchips
  Heerlijke kauwflapjes voor de hond, gemaakt van runderhuid.

 • I am Hondensnack Knikkers 340 gram/500 ml

  € 4,99

  Deze snacks met hebben de grootte van een knikker (de mini rund zijn kleine driehoekjes) en kun je gebruiken als beloning of tussendoortje. De knikkers zitten in een emmertje dat goed af te sluiten is.

 • I am Kipwokkel/Twister hondenkluif large

  € 1,99

  De I Am Petsnack wokkel is een onweerstaanbaar lekker tussendoortje voor je hond! De wokkel is bereidt met een combinatie van buffelhuid en laagjes zalm of kip. De wokkel geeft de hond ongeveer een half uur kauwplezier. Ideaal voor de hondenbaas die het niet prettig vindt als er resten bot door het huis heen zwerven. Om de pootjes bij af te likken!
  Samenstelling: Gedroogde buffelhuid, Zalm of kip
  Afmeting: ca. 33-35 cm
  Inhoud: 1

 • I am Kipwokkel/Twister hondenkluif small

  € 0,50

  De I Am Petsnack wokkel is een onweerstaanbaar lekker tussendoortje voor je hond! De wokkel is bereidt met een combinatie van buffelhuid en laagjes zalm of kip. De wokkel geeft de hond een korte tijd kauwplezier. Ideaal voor de hondenbaas die het niet prettig vindt als er resten bot door het huis heen zwerven. Om de pootjes bij af te likken!
  Samenstelling: Gedroogde buffelhuid, Zalm of kip
  Afmeting: ca. 12-13 cm
  Inhoud: 1