Roxy/Kruyning kluiven & hondensnacks

Actieve filters

 • Kruyning Pure Range Zalmsticks 300 gram

  € 12,99

  Kruyning zalm sticks Hondensnacks is een heerlijke snack met zalm en is geschikt voor iedere hond. Deze snacks met vis zijn een niet te versmaden hapje voor uw hond. Ze bevatten gezonde voedingsstoffen uit zalm en komen in handige sticks. Ideaal als tussendoortje of als beloning na een goede prestatie dus.
  Een verpakking bevat 300 gram

 • Kruyning Pure Range Kipsticks 300 gram

  € 12,99

  Kruyning kip sticks Hondensnacks is een heerlijke snack met kip en is geschikt voor iedere hond. Deze snacks met kip zijn een niet te versmaden hapje voor uw hond. Ze bevatten gezonde voedingsstoffen en komen in handige sticks. Ideaal als tussendoortje of als beloning na een goede prestatie dus.
  Een verpakking bevat 300 gram

 • Kruyning Pure Range Hert sticks 300 gram

  € 12,99

  Kruyning hert sticks Hondensnacks is een heerlijke snack met hert en is geschikt voor iedere hond. Deze snacks met hert zijn een niet te versmaden hapje voor uw hond. Ze bevatten gezonde voedingsstoffen en komen in handige sticks. Ideaal als tussendoortje of als beloning na een goede prestatie dus.
  Een verpakking bevat 300 gram

 • Kruyning Pure Range Lam sticks 300 gram

  € 12,99

  Kruyning lam sticks Hondensnacks is een heerlijke snack met lam en is geschikt voor iedere hond. Deze snacks met lam zijn een niet te versmaden hapje voor uw hond. Ze bevatten gezonde voedingsstoffen en komen in handige sticks. Ideaal als tussendoortje of als beloning na een goede prestatie dus.
  Een verpakking bevat 300 gram

 • Kruyning Pure Range Zeebaars sticks 300 gram

  € 12,99

  Kruyning zeebaars sticks Hondensnacks is een heerlijke snack met zeebaars en is geschikt voor iedere hond. Deze snacks zijn een niet te versmaden hapje voor uw hond. Ze bevatten gezonde voedingsstoffen en komen in handige sticks. Ideaal als tussendoortje of als beloning na een goede prestatie dus.
  Een verpakking bevat 300 gram

 • Kruyning Pure Range Konijn sticks 300 gram

  € 12,99

  Kruyning konijn sticks Hondensnacks is een heerlijke snack met konijn en is geschikt voor iedere hond. Deze snacks zijn een niet te versmaden hapje voor uw hond. Ze bevatten gezonde voedingsstoffen en komen in handige sticks. Ideaal als tussendoortje of als beloning na een goede prestatie dus.
  Een verpakking bevat 300 gram

 • Kruyning Pure Range Eend sticks 300 gram

  € 12,99

  Kruyning eend sticks Hondensnacks is een heerlijke snack met eend en is geschikt voor iedere hond. Deze snacks zijn een niet te versmaden hapje voor uw hond. Ze bevatten gezonde voedingsstoffen en komen in handige sticks. Ideaal als tussendoortje of als beloning na een goede prestatie dus.
  Een verpakking bevat 300 gram