Hondenspeelgoed

Actieve filters

 • Trixie Voerspeeltje Activity Memory Trainer 3.0

  € 69,99

  Trixie Memory Trainer 3.0 Strategisch Spel
  De Memory Trainer Strategy Game van Trixie is een interactief voerspel voor uw hond.
  Werkt op batterijen of via USB kabel met adapter (3 AAA micro en 4 C baby batterijen niet inbegrepen).
  Afmetingen: ø 20 × 24 cm

 • Nina Ottosson Multipuzzle voerspeelgoed

  € 39,99

  Nina Ottosson Multipuzzle
  Moeilijkheidsgraad 4
  Met 28 verborgen snoepcompartimenten is de Nina Ottosson Dog MultiPuzzle onze meest uitdagende puzzel tot nu toe! Om probleemoplossend gedrag te bevorderen, moeten honden schuifjes verplaatsen en glijdende en roterende acties combineren om verborgen lekkernijen te ontdekken.
  De Dog MultiPuzzle is de ultieme uitdaging om uw hond bezig te houden en te vermaken.
  Afmetingen: 37,7 x 37,7 x 4,7 cm

 • Holt Games - Spot Hondenspeelgoed

  € 39,95

  Holt Games - Spot Hondenspeelgoed
  OMSCHRIJVING: Zijn jullie toe aan een uitdaging? De Spot bestaat uit zeshoeken en een dubbele draaischijf, voor de echte bolleboos. Allereerst moet je huisdier de zeshoeken naar achteren schuiven en daarna draaien. Jullie komen vervolgens aan bij de volgende hindernis: de dubbele draaischijf. Hier onder zijn vijf vakjes voor snoepjes verstopt. De Spot is een echte hersenkraker!

 • Collar Puller hondenspeelgoed Maxi 1 stuk

  € 36,99
  Deze maat is geschikt voor bv de labrador, pitt bull, mechelaar, cane corso, duitse herder, rottweiler, stafford (Amerikaan & Engels)
 • Nina Ottosson Challenge Slider voerspeelgoed

  € 36,50

  Nina Ottosson Challenge Slider
  Moeilijkheidsgraad 3
  Met 24 verborgen snoepcompartimenten is de Nina Ottosson Challenge Slider een van onze meest uitdagende puzzels tot nu toe!
  Nina Ottosson voerspelletjes zijn een geweldige manier om de geest van uw hond te betrekken bij uitdagende en lonende activiteiten. De Challenge Slider houdt de geest van uw hond bezig met 24 snoepcompartimenten. In dit spel moeten honden elke schuif een voor een in verschillende richtingen bewegen om de verborgen snackjes te onthullen.
  Afmetingen: 37 x 37 x 5 cm

 • Collar Puller hondenspeelgoed Standaard 2 stuks

  € 35,99
  Deze maat is geschikt voor bv de labrador, pitt bull, doberman, boxer, stafford (Amerikaan & Engels)
 • Holt Games - Holt Hondenspeelgoed

  € 34,95

  Holt Games - Holt Hondenspeelgoed
  OMSCHRIJVING: Een uitblinker in variatie! De Holt kan je op verschillende manieren beginnen. Hierdoor zijn er ook heel veel manieren om de Holt op te lossen. Kies een startpositie en laat je huisdier met poot of snuit de schuifjes verplaatsen. Nadat de ene helft is ontdekt, moet het middelste schuifje de andere kant op. Je huisdier zal het spel van alle kanten benaderen om de Holt uit te spelen. Oefening baart kunst!

  GESCHIKT VOOR o.a.: hond, kat, konijn.

 • Holt Games - Tortuga Hondenspeelgoed

  € 34,95

  Holt Games - Tortuga Hondenspeelgoed
  OMSCHRIJVING: Zet die hersens aan het werk! De Tortuga is een goed spel voor de beginnende speler. Je huisdier moet allereerst de zeshoek met gleuf naar achteren schuiven en dan draaien. Vanuit deze zeshoek kan je huisdier de rest van de snoepjes ontdekken. Het moeilijkste van dit spel is de eerste zeshoek. Laat goed zien hoe deze stap moet, dan volgt de rest vanzelf.

 • TastyBone Mighty hondenspeelgoed Rubber Trio Large

  € 33,99

  TastyBone Mighty hondenspeelgoed Rubber
  Deze super sterke speelgoed lijn van Tasty Bone stuitert alle kanten op. Elk product is duurzaam en veerkrachtig genoeg voor de sterkste honden. Ze zijn nagenoeg niet kapot te krijgen tijdens het spelen (mocht de hond graag kluiven op z’n speelgoed, dan raden we de Tasty Bone kluiven aan) en goedgekeurd door de Bull Terrier Society.Draai het, buig het en stuiter ermee, Mighty kan het allemaal aan! Blijft ook drijven! Geschikt voor large honden. De Mighty speeltjes zijn niet onverwoestbaar.

 • Nina Ottosson Dog Worker (niv. 1, 2, 3)

  € 33,99

  OMSCHRIJVING: Ja, ja, speurneus, jij dacht dat je alle spellen van Nina Ottosson wel aankon! Welkom bij de Dog Worker. Dit is het ultieme spel om samen met je hond te puzzelen en te spelen. De Dog Worker valt onder moeilijkheidsgraad 3 en is ideaal voor de (ver)gevorderde speurneus. Geniet van je hond terwijl je toekijkt hoe hij uitvindt hoe hij deze hersenkraker zal gaan oplossen. Door brokjes onder de kokers te verstoppen kan je hond gaan puzzelen hoe hij de kokertjes naar de goede kant op moet schuiven om bij het lekkers te kunnen komen.

 • Nina Ottosson Dog Dog Hide N’ Slide (niv. 2)

  € 31,50

  De Dog Hide N’ Slide is ideaal om de training van je hond mee voort te zetten. Dit spel valt onder moeilijkheidsgraad 2. De Dog Hide N’ Slide zal jou en je hond meer uitdaging geven. Door brokjes onder de kokertjes te verstoppen moet je hond puzzelen hoe hij de kokertjes de goede kant op kan schuiven om zo bij het lekkers te komen. Lukt het je hond om het lekkers te vinden, prijs hem dan uitbundig en stimuleer hem op deze manier nog meer. Als het lekkers is gevonden kan je het uitdagender maken voor je hond door de kokertjes te blokkeren en de flippers te gaan gebruiken Een beetje helpen bij het spel mag altijd!

 • Trixie Hondenzwembad - Doggypool

  € 29,99

  Trixie hondenzwembad
  Super makkelijk op en af te bouwen zonder luchtpomp. Stevige wandconstructie (MDF) en binnenin met slipvaste bodem
  Eenvoudig leeg laten lopen middels uittrekbare stop
  Vekrijgbaar in diverse maten
  TIP! Zorg ervoor dat de hond niet te lange nagels heeft, voorkom op die manier lekkage.