Filteren op

Blog categorieën

Blog categorieën

Dog Lovers Gold hondenvoeding

Onze voeding-formules zijn niet alleen heel gezond voor uw hond of kat maar door een scherpe prijsstelling ook nog eens aanmerkelijk goedkoper dan ieder ander enigszins kwalitatief vergelijkbaar merk.

Samenvattend: door gebruik te maken van de meest voedzame en gezondste ingrediënten, zonder toevoeging van onnatuurlijke vulstoffen, biedt Dog Lovers Gold en Cat Lovers Gold als één van de echt weinige merken het allerbeste wat mogelijk is op het gebied van moderne droogvoeding, ...een gezond, eerlijk en goed betaalbaar alternatief voor alle honden- en kattenliefhebbers.

*Let op! Deze voeding kan alleen afgehaald worden*

 • Dog Lovers Gold Nat/Blikvoer - Pens & Hart hondenvoer

  € 2,99

  Dog Lovers Gold Nat/Blikvoer - Pens & Hart is samengesteld uit een zeer hoog percentage vuile runderpens, runderhart en rundervleesbouillon, zonder enige toevoeging. Pens is een onweerstaanbare gezonde lekkernij voor uw hond… een feestmaaltijd!.. maar ook perfect geschikt om te mengen met Dog Lovers Gold droogvoer

  *Dit product kan alleen afgehaald worden*

 • Dog Lovers Gold Nat/Blikvoer - Kip, Lam en Zalm hondenvoer

  € 2,99

  Dog Lovers Gold Nat/Blikvoer - Kip, Lam en Zalm
  Volledig natuurlijk samengesteld uit 3 hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen: Kip, Lam en Zalm, gebalanceerd met vitaminen en mineralen. Een gezonde 100% complete vleesmaaltijd voor uw hond maar ook perfect geschikt om te mengen met Dog Lovers Gold droogvoer.
  Verkrijgbaar in een 800 gram makkelijk te openen blik en handige 6 blikverpakking.
  Na openen is het aangebroken blik nog max 2 dagen houdbaar in een koelkast.

  *Dit product kan alleen afgehaald worden*

 • Dog Lovers Gold In Balance 13 kilo Hondenvoer

  € 32,75

  Dog Lovers Gold – 'In Balance'
  Samengesteld zonder Maïs, Tarwe of Soja
  100% volledige voeding voor Honden van Alle Leeftijden.
  Licht verteerbaar en bevordert een gezonde huid en vacht. Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. Hypoallergeen en GEEN toegevoegde tarwegluten. Door de voordelige kiloprijs is DLG In Balance bij uitstek  geschikt voor kennelhouders en hobbyfokkers die hun honden met alle liefde een gezond premiumdroogvoer willen geven maar dan voor een beduidend lagere prijs.

  *Dit product kan alleen afgehaald worden*

 • Dog Lovers Gold The Original Formula Hondenvoer

  € 22,25

  Dog Lovers Gold 'The Original Formula'
  100% complete en uitgebalanceerde voeding voor Honden van Alle Leeftijden
  Licht verteerbaar en bevordert een gezonde huid en vacht. Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong. Hypoallergeen en GEEN toegevoegde tarwegluten.
  *Dit product kan alleen afgehaald worden*

 • Dog Lovers Gold 'Passion' – Ocean Fish & Sweet Potato hondenvoer

  € 29,95

  De Dog Lovers Gold Passion – Ocean Fish & Sweet Potato is samengesteld zonder Granen
  100% complete en uitgebalanceerde voeding voor Honden van Alle Leeftijden Licht verteerbaar en bevordert een gezonde huid en vacht. Bevat hoge kwaliteitseiwitten afkomstig van verse Zalm en Forel en een hoge concentratie natuurlijke Omega-vetzuren.
  Hypoallergeen en GEEN  toegevoegde granen.

  *Dit product kan alleen afgehaald worden*

 • Dog Lovers Gold The Original Formula HE Hondenvoer

  € 30,25

  Dog Lovers Gold Original Formula HE is geschikt voor honden met behoefte aan een voeding met Hoge Energiewaarden.
  Zoals bijvoorbeeld: snel groeiende jonge honden, zwangere en zogende teven, actieve sport- en werkhonden. Honden die in buitenkennels verblijven of vermagerd zijn en moeten herstellen of aansterken na ziekte.
  Dit voer is zeer rijk aan calorieën en bevat ingrediënten van hoge kwaliteit met een extra hoog gehalte aan eiwitten van dierlijke oorsprong en energierijke vetten.

  *Dit product kan alleen afgehaald worden*

 • Dog Lovers Gold Cold-Pressed Hondenvoer

  € 22,50

  Dog Lovers Gold 'Cold-Pressed' hondenvoer is geproduceerd op lage temperatuur zonder Mäis, Tarwe, Soya of vulstoffen
  Door gebruik te maken van de zogenaamde ´koudgeperste´ techniek hebben wij een Super Premium voer ontwikkelt dat de voedingstoffen, afkomstig van de natuurlijke ingrediënten, zoveel als mogelijk behoudt. Een droog hondenvoer zo natuurlijk als mogelijk!
  100% complete en uitgebalanceerde voeding voor Honden van Alle Leeftijden

  *Dit product kan alleen afgehaald worden*

 • Dog Lovers Gold Cold Pressed – Passion Ocean Fish & Sweet Potato Hondenvoer

  € 28,50

  Dog Lovers Gold 'Cold Pressed' – Passion Ocean Fish & Sweet Potato is een volledig diervoeder voor Honden van Alle Leeftijden
  Graanvrij en Koudgeperst. Door gebruik te maken van de zogenaamde ´koudgeperste´ techniek hebben wij een Super Premium voer ontwikkelt dat de voedingstoffen, afkomstig van de natuurlijke ingrediënten, zoveel als mogelijk behoudt. Een droog hondenvoer zo natuurlijk als mogelijk! Koudgeperst en licht verteerbaar. Bevordert een gezonde huid en vacht. Bevat hoge kwaliteitseiwitten afkomstig van verse Zalm en Zalm meel en een hoge concentratie natuurlijke Omega-vetzuren. Hypoallergeen en GEEN toegevoegde granen.

  *Dit product kan alleen afgehaald worden*