Speelgoed

Actieve filters

 • lief! Girls speeltunnel

  € 29,95

  Zachte lief! Girls speeltunnel voor katten en kittens, maar ook geschikt voor puppy’s. Uw kat kan lekker ravotten en spelen in de leuke tunnel. De speeltunnel kan u opvouwen waardoor deze gemakkelijk op te bergen is.
  Afmeting: 60 x Ø 25 cm.

 • lief! Boys speeltunnel

  € 29,95

  Zachte lief! Boys speeltunnel voor katten en kittens, maar ook geschikt voor puppy’s. Uw kat kan lekker ravotten en spelen in de leuke tunnel. De speeltunnel kan u opvouwen waardoor deze gemakkelijk op te bergen is.
  Afmeting: 60 x Ø 25 cm.

 • Catit Kattenspeelgoed Design Senses Massage Center

  € 27,99

  Catit Kattenspeelgoed Design Senses Massage Center
  Dit Massage Center stelt uw kat in staat aan de verschillende uitsteeksels van dit centrum zichzelf te masseren. Van tandvlees tot voetkussentjes: alles komt aan bod bij deze uitvinding. Wordt geleverd inclusief catnip voor extra interesse.
  Kan in combinatie met de play circuit (2 x ) en de scratch pad een speelcenter vormen.

 • Coockoo Roxy Laserspeelgoed kattenspeelgoed

  € 27,99

  Coockoo Roxy Laserspeelgoed kattenspeelgoed
  Coockoo Roxy is een super leuk elektronisch laserspeeltje voor katten. De snelle laser laat je kat flink bewegen. Doordat de laser van een op- en neergaande beweging is voorzien, zijn de bewegingen minder voorspelbaar en zal je kat langer plezier beleven aan dit speeltje. Het product wordt geleverd met Micro-USB oplader, gemakkelijk op te laden zonder batterijen. De laser maakt nauwelijks geluid en is voorzien van pluche speeltje met bel. Roxy kan met de klem aan een tafel of krabpaal bevestigd worden.
  Afmetingen: 8 x 8 x 10,5 cm

 • Catit Kattenspeelgoed Design Senses scratch pad

  € 20,59

  Deze Scratch Pad geeft uw kat de mogelijkheid om overal in huis de nagels te scherpen. De scratch pad is voorzien van een afneembare antislip-bodem.

 • Trixie Venster Tol met catnip

  € 8,99

  Trixie Venster Tol met Catnip & Belletje
  Kattenspeeltje wat op deuren of ramen bevestigd kan worden (gladde oppervlaktes). Draait rond als de kat er tegen aan tikt. Voorzien van een catnip balletje aan de ene kant en een belletje aan de andere kant, deze zijn eruit te halen en te vervangen.
  Afmetingen: ca.16 cm

 • 4Cats Speelrol

  € 7,99

  Een gave speelrol, gevuld met het allerbeste catnip of valeriaan. Gevuld met EPS-balletjes. Afmetingen: 28 x 8 cm

 • Coockoo Bug Me!

  € 7,45

  De Coockoo BUG ME! is een geweldig interactief speeltje voor katten. De kleurrijke kever beweegt met zijn vele kleine pootjes langs alle richtingen. Door de onvoorspelbare bewegingen en de kleurrijke veren worden katten extra gestimuleerd om te spelen. Katten hebben vaak de neiging om te dik te worden, een actief speeltje houdt hen fit en gezond. Amusement gegarandeerd!

 • 4Cats Ritselkussen XXL

  € 6,99

  Gevuld met het allerbeste catnip of valeriaan, een fantastisch speeltje voor de kat!  Gemaakt van teddystof, gevuld met EPS-balletjes. Afmetingen: 15 x 20 cm

 • Trixie Junior Knuffeldoekje voor de kat

  € 6,99

  Trixie Junior knuffeldoekje voor de kat
  Superleuk knuffeldoekje voor de kat, voorzien van Catnip (grijs), Valeriaan (roze) of Matatabi (Oranje). Heerlijk om mee te stoeien of te knuffelen.
  Afmetingen: 13 x 13 cm

 • Trixie Valeriaan Speelspray 175 ml

  € 5,99

  Trixie Valeriaan Speelspray
  Bevat baldriaan/valeriaan extract. Voor gebruik op speel- en relaxplekken.

 • Jolly Moggy Under The Sea Crab Kattenspeelgoed

  € 5,75

  Jolly Moggy Under The Sea Crab 13 cm
  De Jolly Moggy Under The Sea Crab van 13 cm is pluche kattenspeelgoed in de vorm van een krabje, voorzien van kattenkruid en met belletjes in de scharen. Dit schattige krabbetje van Jolly Moggy is een perfect speel- en knuffelmaatje voor jouw kat. Dit figuurtje is gemaakt van zacht pluche. Heerlijk om mee te knuffelen, maar door de leuke vorm ook om mee te gooien en te spelen. Spelen wordt aangemoedigd door de belletjes in de scharen en het kattenkruid aan de binnenzijde, waardoor deze krab nog populairder zal zijn bij jouw kat.