Filteren op

Blog categorieën

Blog categorieën

Speelgoed

 • Catit Kattenspeelgoed Design Senses Comfort Zone

  € 24,95

  Catit Design Senses Comfort Zone
  wordt geleverd met een uniek therapeutisch kussen, dat gekoeld kan worden om katten te helpen opkikkeren of genezen. Of je kat nu op zoek is naar een koel plekje op een warme dag, of last heeft van jicht en een koel oppervlak zoekt om de ontsteking te verzachten, ze zal zich altijd opperbest voelen.   
  Koelinstructies: Leg het kussen in de koelkast voor een minimum van 3 uur. Mag niet in de magnetron!
  Afmeting: 38 x 12 cm

 • Cat-it Design Senses Food Maze
  • In prijs verlaagd

  Catit kattenspeelgoed Design Senses Food Maze

  € 25,35 € 21,35

  Catit kattenspeelgoed Design Senses Food Maze
  Ideaal voor katten die schrokken, lui zijn of gewoon bezig gehouden moeten worden. De food maze is voorzien van 3 moeilijkheidsgraden. Het voer kan bovenin gelegd worden (de hele slimme kat heeft dat door en zal proberen van bovenaf alles te pakken) en de kat moet door de openingen hengelen en het voer doorschuiven naar de volgende laag. Beneden valt het in het opvanggeultje en kan de kat z’n voer opeten. Makkelijk schoon te maken.

 • Catit Kattenspeelgoed Design Senses scratch pad

  € 20,59

  Deze Scratch Pad geeft uw kat de mogelijkheid om overal in huis de nagels te scherpen. De scratch pad is voorzien van een afneembare antislip-bodem.

 • Catit Kattenspeelgoed Design Senses Super Roller Circuit

  € 20,29

  De super snelheidsbaan van cat-it, wordt geleverd met lichtbal voor speelplezier dag & nacht. Door de golvende bewegingen in de baan kan de bal meer snelheid maken als met de play circuit.

 • Catit Kattenspeelgoed Design Senses Massage Center

  € 17,50

  Catit Kattenspeelgoed Design Senses Massage Center
  Dit Massage Center stelt uw kat in staat aan de verschillende uitsteeksels van dit centrum zichzelf te masseren. Van tandvlees tot voetkussentjes: alles komt aan bod bij deze uitvinding. Wordt geleverd inclusief catnip voor extra interesse.
  Kan in combinatie met de play circuit (2 x ) en de scratch pad een speelcenter vormen.

 • Cat-it Kattenspeelgoed Design Senses Speed Circuit

  € 17,49

  Cat-it Design Senses Speed Circuit
  De snelheidsbaan van cat-it, wordt geleverd met lichtbal voor speelplezier dag & nacht. Door de golvende bewegingen in de baan kan de bal meer snelheid maken als met de play circuit. De bal gaat lichtflitsen geven zodra hij aangeraakt wordt en stopt automatisch. Play circuit & Speed circuit kunnen ook in combinatie gebruikt worden.        

 • Cat-it Design Senses Grass Garden Kit
  • In prijs verlaagd

  Catit Kattenspeelgoed Design Senses Grass Garden Kit

  € 22,39 € 17,39

  Catit Kattenspeelgoed Design Senses Grass Garden Kit
  Zelf op te kweken kattengras in een hervulbare cat it “bak”. Kan gebruikt worden in combinatie met alle andere Cat-it sense speeltjes. Ideaal voor de binnenhuis levende katten.

 • Cat-it Kattenspeelgoed Senses Play circuit

  € 14,99

  Cat-it Kattenspeelgoed Senses Play circuit
  Deze set bestaat uit 4 banen die aan elkaar geklikt kunnen worden tot een aantal verschillende vormen. Onder andere een cirkel of slang. In de set zitten ook 2 eindstukken die iets oplopen zodat het balletje dat in deze baan zit weer terugrolt als het aan de einde van de baan gekomen is. Deze sets zijn vrijwel onbeperkt uitbreidbaar! Supermakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken. Is te combineren met de massage center & scratch pad.

 • 4Cats Premium Play & wrestle Rol

  € 14,99

  Supersterke en gave speelrol, gevuld met allerbeste valeriaan of catnip. Wordt geleverd in luxe opbergkoker, mooi om cadeau te geven. Maar zeker ook om zelf te houden!  Afmetingen: 28 x 8 cm

 • Catit Kattenspeelgoed Design Senses Grass Garden Kit refill

  € 8,99

  Cat-it Design Senses Grass Garden Kit refill
  2 navullingen voor de Cat-it Design Senses Grass Garden Kit.

 • 4cats Premium Rustling Cushion

  € 8,79

  Wat ruikt er lekker en ritselt ? Als je 'huiskamertijger' dit grote ritselende kussen hoort en de onweerstaanbare geur van catnip of valeriaan ruikt, zullen ze dit snel hun favoriete speeltje maken. Dit nieuwe en verbeterde assortiment wordt geleverd met de 4cats signature string & tassle-attachment die in kleur is afgestemd op de valeriaan- of catnip-vulling. Afmetingen: 15 x 20 cm

 • 4Cats Speelrol

  € 6,99

  Een gave speelrol, gevuld met het allerbeste catnip of valeriaan. Gevuld met EPS-balletjes. Afmetingen: 28 x 8 cm