Blog categorieën

Blog categorieën

4LazyLeg Draagzak

4LazyLegs draagzak

We hebben allemaal wel eens een beetje ondersteuning nodig en onze huisdieren zijn niet anders...

De 4LazyLegs drager is een stoere en practische honden draagzak, ontworpen om je er fantastisch uit te laten zien en een tripje met je hond zo aangenaam en veilig mogelijk te maken.

Actieve filters

  • 4LazyLegs draagzak Pocket XS

    € 47,99

    De 4lazylegs hondendraagzak XS is 25% kleiner dan de gewone draagzak en geschikt voor honden tot 7 kilo. Hierdoor kunt u uw kleinere honden ook comfortabel meenemen. Deze draagzak is gemaakt van sterk katoen. De draagzak heeft een handig opbergvakje om bijvoorbeeld poepzakjes of snacks in op te bergen.

  • 4LazyLegs canvas draagzak pocket

    € 47,99
    Deze draagzak is gemaakt van sterk katoen. De draagzak heeft een handig opbergvakje om bijvoorbeeld poepzakjes of snacks in op te bergen.
    Je kan de hondendraagzak van 4lazylegs op jouw buik of heup dragen. De draagzak is geschikt voor alle hondenrassen tot 15 kg. In de draagzak zit een riempje bevestigd waar je de halsband of het harnas van jouw hond aan kunt bevestigen.
  • 4LazyLegs draagzak basic zwart

    € 35,99

    De 4LazyLegs drager is een stoere en praktische honden draagzak, ontworpen om je er fantastisch uit te laten zien en een tripje met je hond zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. Deze draagzak is gemaakt van waterafstotend polyester en is enkel verkrijgbaar in zwart.