Filteren op

Blog categorieën

Blog categorieën

Cavia voeding

  • In prijs verlaagd

  Supreme science selective cavia

  € 10,59 € 7,99

  Science selective cavia

  Paardenbloem, venkel & brandnetel – Een complete, evenwichtige voeding voor cavia’s.

  Deze mix van kruiden bevordert de natuurlijke afvloeiing van vocht. Dit verlicht constipatie, stimuleert de spijsvertering, voorkomt een opgeblazen gevoel en is goed voor een gezonde blaas.

 • Beaphar Vitamine C tabletten voor cavia's

  € 5,79

  Beaphar vitamine C tabletten voor cavia’s. De tabletten zijn precies afgestemd op de vitamine C behoefte van een volwassen cavia (40mg) en hebben een
  lekkere sinaasappelsmaak. Dé dagelijkse aanvulling voor de cavia!

 • Teurlings Q-Cavia

  € 4,50

  Q-Cavia van Teurlings is een volledig, gemengd voer voor cavia‘s. Door de balans in voedingsstoffen blijft de cavia in topconditie en omega-3 vetzuren in de brok zorgen voor een glanzende vacht.


 • Kasper Faunafood Caviakorrel

  € 2,99

  Kasper Faunafood caviakorrel bevat alle essentiële voedingsstoffen. De caviakorrel bevat 2000 mg/kg vitamine C en dat is ruim voldoende om in de behoefte te voorzien. Naast korrel kan hooi en groenvoer worden verstrekt.


 • Vadigran knaag-knabbelmix / snoep 1 kilo

  € 2,35

  Een lekkere knabbelmix van Vadigran voor alle knaagdieren. Met deze knabbelmix heeft uw knaagdier ook daadwerkelijk iets te knagen. De knabbelmix is zowel lekker als gezond. Aangezien het echt een lekkernij is, is het niet de bedoeling dat deze knabbelmix als hoofdvoedsel wordt gezien.