Blog categorieën

Blog categorieën

Cavia voeding

 • Brit Animals GUINEA PIG Complete 1,5 kilo

  € 9,95

  Superpremium compleet caviavoer. Met toegevoegde vitamine C. Vezelrijk, vet en caloriearm. Bevat mariadistel (Silybum marianum) ter ondersteuning van een gezonde stofwisseling en spijsvertering.

 • Hope Farms Cavia Select 2 kilo

  € 8,95

  Hope Farms Cavia Select is een gezonde, gevarieerde premium mix met waardevolle grondstoffen en smakelijke ingrediënten zoals granen, groenten, vers geoogste kruiden en vruchten. Deze mix bevat alle benodigde vitaminen en mineralen om cavia’s in goede conditie te houden. Verrijkt met extra vitamine C voor een optimale conditie en het juiste vezelgehalte voor een goede spijsvertering. Bevat met zorg geselecteerde grondstoffen die cavia’s ook in de natuur zouden vinden en waar ze dol op zijn.

 • Hope farms cavia supertrio 3 kg

  € 8,79

  Hope Farms Cavia SuperTrio is een gezonde voeding met waardevolle grondstoffen en smakelijke ingrediënten zoals o.a. granen, zaden en luzerne. In combinatie met Hope Farms Kruidenhooi levert deze voeding de nutriënten van de complete voedingsbehoeften van cavia’s. Deze voeding bevat alle benodigde vitaminen en mineralen om cavia’s in goede conditie te houden. Verrijkt met Vitamine C voor een optimale conditie en het juiste vezelgehalte voor een goede spijsvertering. Bevat met zorg geselecteerde grondstoffen die cavia’s ook in de natuur zouden vinden en waar ze dol op zijn.

 • Supreme science selective cavia

  € 8,50

  Science selective cavia

  Paardenbloem, venkel & brandnetel – Een complete, evenwichtige voeding voor cavia’s.

  Deze mix van kruiden bevordert de natuurlijke afvloeiing van vocht. Dit verlicht constipatie, stimuleert de spijsvertering, voorkomt een opgeblazen gevoel en is goed voor een gezonde blaas.

 • Beaphar Vitamine C tabletten voor cavia's

  € 5,79

  Beaphar vitamine C tabletten voor cavia’s. De tabletten zijn precies afgestemd op de vitamine C behoefte van een volwassen cavia (40mg) en hebben een
  lekkere sinaasappelsmaak. Dé dagelijkse aanvulling voor de cavia!

 • Teurlings Q-Cavia

  € 4,50

  Q-Cavia van Teurlings is een volledig, gemengd voer voor cavia‘s. Door de balans in voedingsstoffen blijft de cavia in topconditie en omega-3 vetzuren in de brok zorgen voor een glanzende vacht.


 • Kasper Faunafood Caviakorrel

  € 2,99

  Kasper Faunafood caviakorrel bevat alle essentiële voedingsstoffen. De caviakorrel bevat 2000 mg/kg vitamine C en dat is ruim voldoende om in de behoefte te voorzien. Naast korrel kan hooi en groenvoer worden verstrekt.


 • Vadigran knaag-knabbelmix / snoep 1 kilo

  € 2,35

  Een lekkere knabbelmix van Vadigran voor alle knaagdieren. Met deze knabbelmix heeft uw knaagdier ook daadwerkelijk iets te knagen. De knabbelmix is zowel lekker als gezond. Aangezien het echt een lekkernij is, is het niet de bedoeling dat deze knabbelmix als hoofdvoedsel wordt gezien.