Blog categorieën

Blog categorieën

Naturea Hondenvoeding

Actieve filters

  • Naturea Naturals adult Kip

    € 20,99

    De Naturals Adult met kip van Naturea is een volledig droogvoer voor honden van alle rassen dat voor wel 59% uit verse, dierlijke ingrediënten bestaat. De ingrediënten worden nooit ingevroren, waardoor voedingsstoffen optimaal worden behouden. Dit voer bevat daarom alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft voor een goede gezondheid. Het voer is vrij van mais, tarwe, soja en gluten en bevat uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit, waardoor een heerlijke smaak gegarandeerd is. Dit voer is tevens vrij van conserveermiddelen en kunstmatige smaakstoffen.

  • Naturea Naturals adult lam

    € 20,99


    De Naturals Adult met lam van Naturea is een volledig droogvoer voor honden van alle rassen dat voor wel 41% uit verse lam bestaat. De ingrediënten worden nooit ingevroren, waardoor voedingsstoffen optimaal worden behouden. Dit voer bevat daarom alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft voor een goede gezondheid. Het voer is vrij van mais, tarwe, soja en gluten en bevat uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit, waardoor een heerlijke smaak gegarandeerd is. Dit voer is tevens vrij van conserveermiddelen en kunstmatige smaakstoffen.


  • Naturea Naturals adult Zalm

    € 20,99

    De Naturals Adult met zalm van Naturea is een volledig droogvoer voor honden van alle rassen dat voor wel 41% uit verse zalm bestaat. De ingrediënten worden nooit ingevroren, waardoor voedingsstoffen optimaal worden behouden. Dit voer bevat daarom alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft voor een goede gezondheid. Het voer is vrij van mais, tarwe, soja en gluten en bevat uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit, waardoor een heerlijke smaak gegarandeerd is. Dit voer is tevens vrij van conserveermiddelen en kunstmatige smaakstoffen.