Blog categorieën

Blog categorieën

Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 21,00 - € 22,00

Doxtasy leren halsbanden

Actieve filters

 • Doxtasy Gold Row Black/Gold Halsband

  € 21,99

  Wat een fantastische band is dit ! Deze band siert werkelijk iedere hond. De band is gemaakt van sterk zwart tuigleer, en gevoerd. De band is gesierd met een rij goudkleurig beslag aan beide zijden van de ring. Dit model is een ware klassieker en blijft nog altijd fantastisch mooi !

 • Doxtasy Gold Row Brown/Gold Halsband

  € 21,99
  Wat een fantastische band is dit ! Deze band siert werkelijk iedere hond. De band is gemaakt van sterk bruin tuigleer, en gevoerd. De band is gesierd met een rij goudkleurig beslag aan beide zijden van de ring. Dit model is een ware klassieker en blijft nog altijd fantastisch mooi !
 • Doxtasy SilverRow Brown/Silver Halsband

  € 21,99
  Wat een fantastische band is dit ! Deze band siert werkelijk iedere hond. De band is gemaakt van sterk bruin tuigleer, en gevoerd. De band is gesierd met een rij zilverkleurig beslag aan beide zijden van de ring. Dit model is een ware klassieker en blijft nog altijd fantastisch mooi !
 • Doxtasy SilverRow Black/Silver halsband

  € 21,99
  Wat een fantastische band is dit ! Deze band siert werkelijk iedere hond. De band is gemaakt van sterk zwart tuigleer, en gevoerd. De band is gesierd met een rij zilverkleurig beslag aan beide zijden van de ring. Dit model is een ware klassieker en blijft nog altijd fantastisch mooi !