Filteren op

Blog categorieën

Blog categorieën

Antos kluiven & hondensnacks

 • Gedroogde Pensstaafjes

  € 1,99

  Gedroogde Pens is de eerste maag van een rund. Het is natuurlijk een van de meest bekende snacks voor honden en eenvoudig te verdelen in 'hapklare' stukken. Dit product is alleen gedroogd en bevat géén chemische toevoegingen en is niet chemisch behandeld om de houdbaarheid te vergroten.

 • Gedroogde Pensstaafjes lang 250 gram

  € 4,65

  Gedroogde Pens is de eerste maag van een rund. Het is natuurlijk een van de meest bekende snacks voor honden en eenvoudig te verdelen in 'hapklare' stukken. Dit product is alleen gedroogd en bevat géén chemische toevoegingen en is niet chemisch behandeld om de houdbaarheid te vergroten. U geeft uw hond een 100% natuurlijk product zonder vulmiddelen of andere toevoegingen. Varieer zo veel mogelijk met deze gezonde snacks, zodat uw hond alle essentiële vitamines en mineralen krijgt, zelfs als hij/zij snackt !

 • Antos Chicken D'light Fillet hondensnack

  € 8,99

  Antos Chicken D'light Fillet 400 gr
  Gedroogde kipfilet, een heerlijke snack voor de hond (kan ook voor de kat & fret). Graanvrij, suikervrij en vol met smaak!
  Samenstelling
  Kip

 • Antos Chicken D'light Sticks hondensnack

  € 8,99

  Antos Chicken D'light Sticks 400 gr
  Gedroogde kipfilet in reepjes gesneden, een heerlijke snack voor de hond (kan ook voor de kat & fret). Graanvrij, suikervrij en vol met smaak!
  Samenstelling
  Kip

 • Antos Crunchy Munchy 5" 1 kg hondensnacks

  € 4,99

  Crunchy Munchy, een lekker snel tussendoortje voor de hond (ca 1 cm dik). Gemaakt van runderhuid. Zonder suiker, glutenvrij.
  Productspecificatie
  Samenstelling
  Runderhuid, rijstmeel