Blog categorieën

Blog categorieën

Cat-it senses

Actieve filters

 • Catit Kattenspeelgoed Design Senses Super Roller Circuit

  € 35,99

  De super snelheidsbaan van cat-it, wordt geleverd met lichtbal voor speelplezier dag & nacht. Door de golvende bewegingen in de baan kan de bal meer snelheid maken als met de play circuit.

 • Catit Kattenspeelgoed Design Senses Massage Center

  € 27,99

  Catit Kattenspeelgoed Design Senses Massage Center
  Dit Massage Center stelt uw kat in staat aan de verschillende uitsteeksels van dit centrum zichzelf te masseren. Van tandvlees tot voetkussentjes: alles komt aan bod bij deze uitvinding. Wordt geleverd inclusief catnip voor extra interesse.
  Kan in combinatie met de play circuit (2 x ) en de scratch pad een speelcenter vormen.

 • Cat-it Kattenspeelgoed Design Senses Speed Circuit

  € 22,49

  Cat-it Design Senses Speed Circuit
  De snelheidsbaan van cat-it, wordt geleverd met lichtbal voor speelplezier dag & nacht. Door de golvende bewegingen in de baan kan de bal meer snelheid maken als met de play circuit. De bal gaat lichtflitsen geven zodra hij aangeraakt wordt en stopt automatisch. Play circuit & Speed circuit kunnen ook in combinatie gebruikt worden.        

 • Catit Kattenspeelgoed Design Senses scratch pad

  € 20,59

  Deze Scratch Pad geeft uw kat de mogelijkheid om overal in huis de nagels te scherpen. De scratch pad is voorzien van een afneembare antislip-bodem.

 • Catit kattenspeelgoed Design Senses Food Maze

  € 19,99

  Catit kattenspeelgoed Design Senses Food Maze
  Ideaal voor katten die schrokken, lui zijn of gewoon bezig gehouden moeten worden. De food maze is voorzien van 3 moeilijkheidsgraden. Het voer kan bovenin gelegd worden (de hele slimme kat heeft dat door en zal proberen van bovenaf alles te pakken) en de kat moet door de openingen hengelen en het voer doorschuiven naar de volgende laag. Beneden valt het in het opvanggeultje en kan de kat z’n voer opeten. Makkelijk schoon te maken.

 • Cat-it Kattenspeelgoed Senses Play circuit

  € 18,99

  Cat-it Kattenspeelgoed Senses Play circuit
  Deze set bestaat uit 4 banen die aan elkaar geklikt kunnen worden tot een aantal verschillende vormen. Onder andere een cirkel of slang. In de set zitten ook 2 eindstukken die iets oplopen zodat het balletje dat in deze baan zit weer terugrolt als het aan de einde van de baan gekomen is. Deze sets zijn vrijwel onbeperkt uitbreidbaar! Supermakkelijk uit elkaar te halen en schoon te maken. Is te combineren met de massage center & scratch pad.

 • Catit Kattenspeelgoed Design Senses Grass Garden Kit

  € 18,39

  Catit Kattenspeelgoed Design Senses Grass Garden Kit
  Zelf op te kweken kattengras in een hervulbare cat it “bak”. Kan gebruikt worden in combinatie met alle andere Cat-it sense speeltjes. Ideaal voor de binnenhuis levende katten.

 • Catit Kattenspeelgoed Design Senses Grass Garden Kit refill

  € 8,99

  Cat-it Design Senses Grass Garden Kit refill
  2 navullingen voor de Cat-it Design Senses Grass Garden Kit.

 • Cat-it Senses lichtbal 2 stuks

  € 6,99

  De zon is nauwelijks onder en de nacht begint. Nu begint het natuurlijke jachtinstinct van jouw huistijger te kriebelen. De drang om te jagen is tijdens de schemering erg sterk en dus heb je een interessant en snel doelwit nodig. Daarvoor zijn deze speelballen ideaal - ook in het donker!