Blog categorieën

Blog categorieën

Kittenmelk

Actieve filters

 • Farm Food No.1 Geitenmelkpoeder bus 500 gram

  € 33,19

  Farm Food No.1 bevat hoofdzakelijk volle geitenmelkpoeder aangevuld met diverse ingredienten om zodoende een perfecte en complete puppy-kittenmelk te maken; dit in tegenstelling tot gangbare enkelvoudige 'geitenmelk melkpoeder' of magere 'koeienmelk' producten). De keuze voor volle geitenmelkpoeder is gemaakt omdat geitenmelk van nature voor pasgeboren kleine zoogdieren een veel

 • Royal Canin Babycat Milk 300 gram

  € 22,99

  ROYAL CANIN® Babycat Milk - speciale kittenmelk vanaf de geboorte tot het spenen (2 maanden)

 • Farm Food No.1 Geitenmelkpoeder bus 200 gram

  € 16,49

  Farm Food No.1 bevat hoofdzakelijk volle geitenmelkpoeder aangevuld met diverse ingrediënten om zodoende een perfecte en complete puppy-kittenmelk te maken; dit in tegenstelling tot gangbare enkelvoudige 'geitenmelk melkpoeder' of magere 'koeienmelk' producten). De keuze voor volle geitenmelkpoeder is gemaakt omdat geitenmelk van nature voor pasgeboren kleine zoogdieren een veel

 • Beaphar Lactol Kitten Milk

  € 12,50

  Beaphar Lactol Kitten Milk
  Volledige diervoeding voor moederloze kittens. Aanvullende diervoeding voor kittens, drachtige, zogende, zieke of herstellende katten.

 • Beaphar Lactol voedingsset (zuigflesje + speentjes)

  € 8,50

  Beaphar Lactol voedingsset (zuigflesje + speentjes)
  Set met drinkflesje, speentjes en schoonmaakborstels voor pups en kittens en andere opgroeiende huisdieren. De Lactol voedingsset is uitstekend geschikt voor het grootbrengen van pasgeboren en opgroeiende huisdieren. Ook kan het als hulpmiddel dienen bij de voedselopname van zieke en herstellende dieren. De set bestaat uit een drinkflesje, 6 speentjes en een schoonmaakborsteltje.

 • Beaphar Voederspuitjes

  € 7,50

  Zijn geschikt voor het met de hand grootbrengen van jonge dieren of het (dwang)voederen van zieke & zwakke dieren. Ook geschikt voor het toedienen van een oplossing met medicijnen.

 • Speentjes 3-stuks

  € 2,95

  Ideale speentjes voor het bijvoeren of grootbrengen van kleine dieren zoals konijnen, kittens etc. Zijn gemakkelijk op alle maten spuitjes te schuiven.