Blog categorieën

Blog categorieën

Autobenodigdheden

Actieve filters

 • Nobby kofferbak beschermhoes 121 x 153 cm

  € 69,99

  Deze beschermhoes bedekt de kofferbak, zodat deze vrij blijft van vuil wanneer de hond er zit. De beschermhoes is vuilafstotend en goed schoon te maken. Beschermt tevens de bumper en is gemakkelijk op te vouwen/op te bergen. De flap naar buiten is 80 cm en makkelijk op te vouwen.
  Afmetingen: 121 x 153 incl zijstukken / 82 x 80 cm ligvlak / 49 x 75 cm bumperbescherming

 • Trixie Petwalk autoladder tot 90 kg

  € 69,99

  Lichtgewicht autoladder. Op deze manier hoeft uw hond niet meer in en uit de auto te springen en zijn gewrichten te belasten. Belastbaar tot 90 kilo.

  Afmetingen: 40 x 156 cm (uitgeklapt)

 • Trixie Petwalk loopplank tot 50 kg

  € 54,99

  Lichtgewicht autoladder. Op deze manier hoeft uw hond niet meer in en uit de auto te springen en zijn gewrichten te belasten. Belastbaar tot 50 kilo. Niet inklapbaar, kan ook in huis gebruikt worden.

  Afmetingen: 38 x 100 cm

 • Trixie kofferbak beschermdeken

  € 44,99

  Kofferbak beschermdeken, gemaakt van nylon (makkelijk afwasbaar). Hoge zijkanten beschermen de kofferbakbekleding
  Afmetingen: 164 x 125 cm

 • Doxtasy Backseat cover

  € 29,99

  Vieze, natte hondenpoten op de achterbank? Deze achterbank beschermer van Doxtasy is makkelijk te reinigen en voorzien van een waterbestendige coating. Geen vieze achterbank meer. Bescherm uw auto tegen vieze poten, haren en scherpe nagels van uw hond met de Doxtasy Back Seat Cover.

 • Edenpetz auto bescherm deken zwart

  € 27,99

  Een mooie beschermdeken voor de achterbak, met bevestiging om de hoofdsteunen en openingen voor de gordelhouders.
  Gemaakt van fleece. Hierdoor niet glad en kant de hond dus niet wegglijden.
  Afmetingen: 145 x 140 cm

 • Trixie Auto-Beschermdeken

  € 24,99

  Ideaal om de achterbank van de auto schoon te houden. Met uitsparing vooir de veiligheidsgordel voor de hond. Wordt bevestigd om de hoofdsteunen.
  Afmetingen: 145 x 160 cm

 • Ferplast Dog travel belt

  € 13,50

  De Dog travel belt is ideaal voor in elke auto, je kan de hond er makkelijk mee vast zetten aan bijv. de autogordel of een ring in de kofferbak.  Attentie: de Dog Travel Belt mag alleen gebruikt worden in combinatie met een tuig.
  Afmetingen: 40 mm x 50 cm lang, geschikt voor honden tot 45 kilo

 • D & D Autotuig Dogsecure

  € 12,99

  Autotuig voor veilige autoritten. Met gevoerd borststuk en ruime verstelmogelijkheid bij nek en borst. De gemelde maat is de waar de borstomvang van de hond tussen moet vallen.
  De hond kan vastgezet worden door de 3-puntsgordel door de lus op de rug te halen of door de bijgesloten bevestiging (niet geschikt voor Chevrolet, Volvo & Saab) vast te maken in de gordelhouder. Kan ook als gewoon tuig gebruikt worden.

 • Ferplast Safety belt

  € 12,50

  Verstelbare veiligheidsriem voor honden. Alleen te gebruiken in combinatie met een hondentuig. Door het plaatsen van de hond in de auto en het afstellen van de veiligheidsriem wordt het veiliger voor u en de hond tijdens bv. botsingen. Geschikt voor honden tot 30 kilo.