Feliway Friends verdamper + vulling/startset

Feliway Friends Verdamper
Feliway Friends is een gebruiksvriendelijke oplossing om spanningen en conflicten tussen katten in één huishouden, zoals vechten, najagen, blokkeren en staren naar elkaar te verminderen.
Vermindert vijandigheid tussen katten. Doorlopend effect, zorgt voor een constante harmonie in hui.
Klinisch bewezen, gebruikt en aanbevolen door dierenartsen

€ 29,99
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

De Feliway Friends Verdamper is speciaal ontwikkeld voor huishoudens waarin meerdere katten verblijven. De verdamper verspreidt een geurloos feromoon, het zogenaamde Cat Appeasing Pheromone. Dit feromoon wordt door de moederpoes afgegeven om haar kittens een veilig gevoel te geven en tevens zorgt het ervoor dat zij sterk aan elkaar hechten. Op deze wijze draagt Feliway Friends bij aan de vermindering van spanningen tussen katten en kunnen uw katten weer in harmonie samenleven. De starterskit wordt geleverd met een verdamper en navulling. De navulling is ook los verkrijgbaar. De Feliway Friends en de Feliway Classic kunnen gelijktijdig worden gebruikt wanneer u merkt dat uw kat ook andere gedragsproblemen vertoont, zoals in huis plassen, angst en krabben.
Toepassing
De Feliway Friends kan effectief zijn bij:
    Staren
    Blokkeren
    Vechten
    Achterna zitten/najagen
    Conflicten met en zonder sproeien

Gebruiksadvies
    Eén Feliway Friends verdamper is geschikt voor de behandeling van één ruimte tot maximaal 70 m². Wanneer de katten in meerdere ruimten verblijven, dient er in elke ruimte een verdamper te worden geplaatst. Voor een optimaal resultaat dien je dit product 3-4 weken te gebruiken.
    Voor een optimale werking raadt de fabrikant aan de verdamper niet in een stopcontact onder planken, achter deuren, gordijnen of meubels te plaatsen.
    De 48 ml navulling werkt ongeveer 30 dagen. De sticker op de flacon geeft aan wanneer het tijd is voor een nieuwe vulling.

Inhoud Startset
Verdamper en navulling 48 ml. Deze kit werkt ongeveer 30 dagen.

Nieuw product

Specifieke referenties