Carnilove Cat Grain Free Salmon & Turkey Kitten

Carnilove Zalm & Kalkoen voor Kittens is ontwikkeld met inachtneming van de eetgewoonten van katten in de vrije natuur. Het recept is gebaseerd op zalm en kalkoen, bronnen van essentiële  aminozuren, die in  combinatie met  bosvruchten, groenten en kruiden iedere dag opnieuw de voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en antioxidanten leveren voor de juiste ontwikkeling van de botten, de spieren en de natuurlijke weerstand van uw kittens.

Kies hier de gewenste verpakking
€ 6,35
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

Samengesteld voor kittens, zonder granen en aardappelen.

Het is voor kittens van groot belang dat u kiest voor kattenvoer dat rijk is aan hoogwaardige proteïnen, vetten, vitamineen en andere voedingsstoff en die essentieel zijn voor een voorspoedige groei en een optimale ontwikkeling van hun lichaam.
Carnilove Zalm & Kalkoen voor Kittens is ontwikkeld met inachtneming van de eetgewoonten van katten in de vrije natuur. Het recept is gebaseerd op zalm en kalkoen, bronnen van essentiële  aminozuren, die in  combinatie met  bosvruchten, groenten en
kruiden iedere dag opnieuw de voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en antioxidanten leveren voor de juiste ontwikkeling van de botten, de spieren en de natuurlijke weerstand van uw kittens.

Zalm:
Een uitstekende bron van zeer goed verteerbare eiwitten en onverzadigde omega 3 vetzuren, die een positieve invloed hebben op de geestelijke ontwikkeling, het hart en de bloedvaten en de stofwisseling (ze verlagen de bloedsuikers). Zalm ondersteunt de vacht en huid.

Kalkoen:
Rijk aan verteerbare eiwitten en heeft hoge gehalten aan spoorelementen, zoals zink en bevat daarnaast vitamine B3 en B6, die belangrijk zijn voor een goede hersenfunctie, spierspanning en een gezonde groei.

Samenstelling:
Zalmmeel 25%, Kalkoenmeel 24%, gele erwten 18%, kippenvet (met tocoferolen als conserveringsmiddelen) 11%,  kippeneiwit gehydroliseerd 9%, kippenlever 3%, tapiocazetmeel 2%, appels 1%, zalmolie 3%, wortels 1%, lijnzaad 1%, kikkererwten 1%, gehydroliseerde panters van schaaldieren (een bron van clucosamine 0,028%), kraakbeenextract (een bron van chondroitine 0,017%), biergist (een bron van mannan-oligosachariden) 0,017%, cichoreiwortel (een bron van fructo-oligosachariden) 0,014%, Yucca schidigera 0,01%, algen 0,01%, psyllium 0,01%, tijm 0,01%, rozemarijn 0,01%, oregano 0,01%,  veenbessen 0,0008%, bosbessen 0,0008%, frambozen 0,0008%

Metaboliseerbare energie:
4150 Kcal/kg. omega 3: 0,60%, omega 6: 2,70%

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit 40%
Vetgehalte 20%
Ruwe as 7,5%
Ruwe celstof 2,0%
Vochtgehalte 10%
Calcium 1,3%
Fosfor 1,0%
Natrium 0,5%
Magnesium 0,08%

Nieuw product

Specifieke referenties