Carnilove Cat Grain Free Duck & Turkey Adult Large Breed

Om fit te blijven hebben volwassen katten voedsel nodig dat rijk is aan hoogwaardige eiwitten en dat adequate, uitgebalanceerde hoeveelheden essentiële aminozuren bevat. Carnilove Eend & Kalkoen voor Katten van Grote Rassen is ontwikkeld met inachtneming van de eetgewoonten van katten in de vrije natuur. Kalkoen en eend bevatten hoge percentages licht verteerbare eiwitten en onverzadigde vetten, geschikt om de spieren te voeden en de  energievoorraad weer op peil te brengen. De grotere belasting van het skelet en het spierstelsel wordt opgevangen door chondroprotectives en natuurlijke stoffen die de flexibiliteit van de gewrichten en de veerkracht van de pezen en ligamenten ten goede komen.

Kies hier de gewenste verpakking
€ 6,35
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

Samengesteld voor volwassen katten van grote rassen zoals de Maine Coon, Noorse Boskat, Brits Korthaar & Langhaar en de Siberische kat..

Om fit te blijven hebben volwassen katten voedsel nodig dat rijk is aan hoogwaardige eiwitten en dat adequate, uitgebalanceerde hoeveelheden essentiële aminozuren bevat. Carnilove Eend & Kalkoen voor Katten van Grote Rassen is ontwikkeld met inachtneming van de eetgewoonten van katten in de vrije natuur.

Kalkoen en eend bevatten hoge percentages licht verteerbare eiwitten en onverzadigde vetten, geschikt om de spieren te voeden en de  energievoorraad weer op peil te brengen. De grotere belasting van het skelet en het spierstelsel wordt opgevangen door chondroprotectives en natuurlijke stoffen die de flexibiliteit van de gewrichten en de veerkracht van de pezen en ligamenten ten goede komen.

Eend:
Een ideale bron van eiwitten en is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren (PUFA), die de cholesterolspiegels in het bloed verlagen. Het is een fantastische bron nan niacine (vitamine B), dat een belangrijke rol speelt bij stofwisselingsprocessen. Daarnaast draagt eend bij aan verlaging van de cholesterolspiegels in het bloed. Eend bevat vitamine A en C en de belangrijke mineralen ijzer, calcium en selenium.

Kalkoen:
Rijk aan verteerbare eiwitten en heeft hoge gehalten aan spoorelementen, zoals zink en bevat daarnaast vitamine B3 en B6, die belangrijk zijn voor een goede hersenfunctie, spierspanning en een gezonde groei.

Samenstelling:
Eendenmeel 32%, kalkoenmeel 18%, gele erwten 16%, kippenvet (met tocoferolen als conserveringsmiddelen) 11%, appels  6%, eend ontbeend 5%, tapiocazetmeel 3%, kippenlever 3%,  zalmolie 2%, wortels 1%, lijnzaad 1%, kikkererwten 1%, olijfolie 0,8%, groenlipmossel (pema canalicula) 0,1%, groene thee extract 0,1%, gehydroliseerde schalen van schaaldieren (een bron van clucosamine 0,026%, kraakbeenextract (een bron van chondroitine 0,016%, brouwersgist (een bron van mannan-oligosachariden) 0,015%, cichoreiwortel (een bron van fructo-oligosachariden) 0,01%, Yucca schidigera 0,01%, algen 0,01%, psyllium 0,01%, tijm 0,01%, rozemarijn 0,01%, oregano 0,01%,  veenbessen 0,0008%, bosbessen 0,0008%, frambozen 0,0008%

Metaboliseerbare energie:
3950 Kcal/kg. omega 3: 0,25%, omega 6: 2,50%

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit 37%
Vetgehalte 18%
Ruwe as 7,5%
Ruwe celstof 3%
Vochtgehalte 10%
Calcium 1,3%
Fosfor 1,0%
Natrium 0,3%
Magnesium 0,05%

Nieuw product

Specifieke referenties