Home

Home

Blog categorieën

Blog categorieën

List of products by brand Feline Porta 21

 • Porta 21 Feline Finest Heaven kattenvoer

  € 4,49

  Porta 21 Feline Finest Heaven kattenvoer

  Porta21 Feline Finest Cats Heaven is een volledig diervoeder dat, met zijn hoogwaardige ingrediënten, het behoud van een gezond immuunsysteem ondersteunt van alle katten met hun verschillende behoeften. Bijzonder gevoelige dieren hebben baat bij de goede tolerantie van het voer, waardoor het ook zeer geschikt is voor dieren met allergieën. Omdat katten van nature carnivoren zijn, komt Feline Finest Cats Heaven met zijn grote aandeel kip heel dicht in de buurt van een natuurlijk, wild dieet. De dierlijke eiwitten bevatten licht verteerbare aminozuren en veel essentiële vetzuren.

 • Porta 21 Feline Finest Sensible kattenvoer

  € 4,49

  Porta 21 Feline Finest Sensible kattenvoer

  Porta21 Feline Finest Sensible is een volledig diervoeder voor volwassen katten en is ideaal voor katten met allergieën en voedselgevoelige dieren met een gevoelige maag, aangezien de selectie van ingrediënten is gericht op een bijzonder hoge verteerbaarheid. Door gebruik te maken van het beste pluimveevlees en hoogwaardige groenten is een hoog eiwitgehalte gegarandeerd en is een optimale benutting van de voedingsstoffen verzekerd.

 • Porta 21 Feline Finest Kitten kattenvoer

  € 4,29

  Porta 21 Feline Finest Kitten kattenvoer

  Compleet voer voor kittens en drachtige katten met hoogwaardig kippenvlees en vis

  Porta21 Feline Finest Kitten is een compleet en kwalitatief hoogwaardig voer, speciaal ontwikkeld voor kittens en voor drachtige en zogende katten.

 • Porta 21 Feline Finest Adult kattenvoeding

  € 4,29

  Porta 21 Feline Finest Adult kattenvoeding

  Volledig voer voor volwassen katten, met hoogwaardig gevogeltevlees, vis en waardevolle kruiden

  Porta21 Feline Finest Adult Cat is een compleet voer van topkwaliteit voor volwassen katten. Door het geselecteerde recept biedt het droogvoer optimale voeding in alle levensfasen van de volwassen kat.

 • Feline Porta 21 kattenvoer - Sensitive kip & rijst

  € 3,85

  Feline Porta 21 kattenvoer - Sensiive kip & rijst
  Feline Porta21 Sensiive kip & rijst is een super premium aanvullend voer. Dit product bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt zonder chemische conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Feline Porta21 is enorm populair bij katten van alle leeftijden. Fijne, sappige stukken vlees van verse kip geven katten een bijzondere smaakbeleving. De malse reepjes vlees in combinatie met de zachte rijst zijn zeer licht verteerbaar, wat dit voer ideaal maakt voor gevoelige katten.

 • Feline Porta 21 kattenvoer - Tonijn & Aloë Vera

  € 2,15

  Feline Porta 21 kattenvoer - Tonijn met Aloë Vera
  Feline Porta21 tonijn met aloë vera is een super premium aanvullend voer. Dit puur product bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt zonder chemische conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Feline Porta21 is enorm populair bij katten van alle leeftijden. Sappige, hele vissnacks gemaakt van verse tonijn geven katten een bijzondere smaakbeleving. In combinatie met aloë vera levert dit voer veel hoogwaardige eiwitten en aminozuren. Omdat het milieu belangrijk voor ons is, komt de vis alleen van dolfijnvriendelijke visserij. Dit graanvrije recept is bijzonder geschikt voor gevoelige katten die gevoelig zijn voor allergieën.

 • Feline Porta 21 kitten - kip met rijst blikvoer

  € 1,30

  Feline Porta 21 Kip met rijst - Kitten is een super premium aanvullend voer.
  Dit pure product bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt zonder chemische conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Feline Porta 21 is enorm populair bij katten van alle leeftijden. Fijne, sappige stukken verse kip geven katten een bijzondere smaakbeleving. De malse reepjes kip in combinatie met de zachte rijst zijn zeer licht verteerbaar, wat perfect is voor de magen van zeer jonge katten. Zonnebloemolie en visolie bevatten veel essentiële vetzuren.


 • Feline Porta 21 kattenvoer - kip puur

  € 1,30

  Feline Porta 21 kattenvoer - kip puur
  Feline Porta21 pure kip is een super premium aanvullend voer. Dit product bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt zonder chemische conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Feline Porta21 is enorm populair bij katten van alle leeftijden. Fijne, sappige stukken vlees van verse kip geven katten een bijzondere smaakbeleving. De malse reepjes vlees zijn licht verteerbaar en jonge en oude katten vinden ze erg verteerbaar en kunnen er geen genoeg van krijgen.

 • Feline Porta 21 kattenvoer - kip & Aloe Vera

  € 1,30

  Feline Porta 21 kattenvoer - kip met Aloë Vera
  Graanvrij
  Feline Porta21 Kip met Aloë Vera is een super premium aanvullend voer. Dit product bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt zonder chemische conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Feline Porta21 is enorm populair bij katten van alle leeftijden. Fijne, sappige stukken vlees van verse kip geven katten een bijzondere smaakbeleving. Het graanvrije recept is bijzonder geschikt voor gevoelige katten met allergieën.

 • Feline porta 21 kattenvoer - Tonijn & Rund

  € 1,30

  Feline porta 21 kattenvoer - Tonijn & Rund
  Feline Porta21 tonijn met rundvlees is een super premium aanvullend voer. Dit product bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt zonder chemische conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Feline Porta21 is enorm populair bij katten van alle leeftijden. Sappige, hele vissnacks gemaakt van verse tonijn geven katten een bijzondere smaakbeleving. In combinatie met rundvlees levert dit voer veel hoogwaardige eiwitten en aminozuren. Omdat het milieu belangrijk voor ons is, komt de vis alleen van dolfijnvriendelijke visserij. Dit graanvrije recept is bijzonder geschikt voor gevoelige katten die gevoelig zijn voor allergieën. Door het hoge gehalte aan vis en vlees heeft dit voer een zeer hoog eiwitgehalte.

 • Feline porta 21 kattenvoer - Tonijn & breitling

  € 1,30

  Feline Porta21 tonijn met Breitling is een super premium aanvullend voer. Dit product bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt zonder chemische conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Feline Porta21 is enorm populair bij katten van alle leeftijden. Sappige, hele vissnacks gemaakt van verse tonijn geven katten een bijzondere smaakbeleving. In combinatie met Breitling levert dit voer veel hoogwaardige eiwitten en aminozuren. Dankzij de verschillende verpakkingsgroottes is er voor iedere klant wat wils. Omdat het milieu belangrijk voor ons is, komt de vis alleen van dolfijnvriendelijke visserij. Dit graanvrije recept is bijzonder geschikt voor gevoelige katten die gevoelig zijn voor allergieën.

 • Feline porta 21 kattenvoer - Tonijn & zeewier

  € 1,30

  Feline porta 21 kattenvoer - Tonijn & zeewier
  Feline Porta21 tonijn met zeewier is een super premium aanvullend voer. Dit product bevat natuurlijke ingrediënten en is gemaakt zonder chemische conserveringsmiddelen of smaakstoffen. Feline Porta21 is enorm populair bij katten van alle leeftijden. Sappige, hele vissnacks gemaakt van verse tonijn geven katten een bijzondere smaakbeleving. In combinatie met zeewier levert dit voer veel hoogwaardige mineralen en vitamines. Omdat het milieu belangrijk voor ons is, komt de vis alleen van dolfijnvriendelijke visserij. Dit graanvrije recept is bijzonder geschikt voor gevoelige katten die gevoelig zijn voor allergieën.