Smolke Kitten

Smølke Kitten is een compleet Alles-in-één kattenvoer met natuurlijke ingrediënten en zorgt ervoor dat jouw kitten lekker kan spelen en optimaal kan groeien.

Kies hier de gewenste verpakking
€ 17,99
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

Smølke Kitten is een compleet Alles-in-één kattenvoer met natuurlijke ingrediënten en zorgt ervoor dat jouw kitten lekker kan spelen en optimaal kan groeien.

Optimal Growth
Kittens zijn ontzettend actief en elke dag ontdekken ze nieuwe dingen over de wereld om hen heen. Smølke Kitten bevat daarom genoeg energie om te kunnen spelen én goed te kunnen groeien. Extra vitamines en beta-glucanen in het kattenvoer ondersteunen het nog kwetsbare immuunsysteem en vezels zorgen voor een goede spijsvertering. Een optimale calcium/fosfor verhouding helpt je kitten een sterk en gezond gebit en skelet te ontwikkelen. Met Smølke Kitten geef je jouw kleine schat gegarandeerd een goede start!
    Voor een sterk immuunsysteem
    Ondersteunt een optimale spijsvertering
    Voor sterke botten en tanden
Uniek eiwitprofiel
Smølke Alles-in-één kattenvoer is tarwevrij en heeft een uniek eiwitprofiel uit Nederlandse kip, Brits lam en vis met het MSC keurmerk. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame  ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen,  afgestemd op de specifieke behoefte van jouw kitten.

Samenstelling
Kippenmeel (25%), maisgluten, mais, kippenvet (gestabiliseerd met natuurlijke tocoferolen), rijst, sorghum, bietenpulp, lamsmeel (4%), MSC-gecertificeerde vismeel (2%)*, vitaminen en mineralen mix, gehydroliseerd eiwit, cellulose (1,3%), gist (1%), MSC-gecertificeerde visolie (0,8%)*, cichorei (0,7%).  *Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij. www.msc.org/nl

Analytische bestanddelen

BestanddeelPercentage
Eiwit 35%
Ruwe Celstof 2,5%
Vetgehalte 20%
Ruwe As 2,5%
Calcium 1%
Fosfor 0,84%
Magnesium 0,12%
Omega-3 0,34%
Omega-6 3,4%

Toevoegingsmiddelen per kg

Nutritionele toevoegingsmiddelen:  
Vitamine A 24.800 IE
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 1.870 IE
Vitamine E (DL-α-tocopheryl acetaat) 725 mg
Biotine 125 μg
IJzer 121 mg
Iodine 3 mg
Koper 12 mg
Mangaan 22 mg
Zink 136 mg
Selenium 0,46 mg
Nieuw product

Specifieke referenties