Paws aboard doggy boat ladder

De hondenloopplank van Paws Aboard is geschikt voor elke hond die vanuit het water de boot of de kant op wil. Deze unieke hondenloopplank is ook zeer geschikt om honden met artritis, oudere honden of bijvoorbeeld honden met overgewicht makkelijk uit het water te laten komen.

€ 189,99
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

De hondenloopplank van Paws Aboard is geschikt voor elke hond die vanuit het water de boot of de kant op wil. Deze unieke hondenloopplank is ook zeer geschikt om honden met artritis, oudere honden of bijvoorbeeld honden met overgewicht makkelijk uit het water te laten komen.
De loopplank biedt de hond een veilige en gemakkelijke manier om uit het water te komen waardoor de kans op spierverrekkingen of beschadiging van de gewrichten aanzienlijk vermindert.
Uw hond zal het makkelijk vinden om met deze unieke hondenloopplank uit het water te komen.
U zult het makkelijk vinden om de hondenloopplank te dragen, te installeren en op te bergen.
Geen gehannes meer om een natte hond uit het water te krijgen met het risico dat u uw rug beschadigt.

* Draagbaar, lichtgewicht en duurzaam.
* Makkelijk aan te sluiten en te verwijderen van elke bootladder
* Verminderd spierpijn en rugpijn voor hond en eigenaar.
* Maten  40 cm x 160 cm, en de hondenloopplank is opvouwbaar om hem makkelijk op te kunnen bergen.

Hoe werkt de Doggy Boat Ladder?
Zoals een loopplank?
De loopplank is ontworpen om de hond een makkelijke opstap te geven tot uw boot. U kunt de looplank veilig kunt bevestigen aan de ladder van bijna elke boot.

De hondenloopplank heeft een non-slip geribbeld ontwerp en is daardoor veilig voor elke hond.
De hondenloopplank blijft drijven.
Deze unieke loopplank kan in enkele seconden worden bevestigd en losgemaakt en heeft een universele bevestiging die op bijna elke bootladders past.
De Doggy Boat Ladder roest niet, is UV bestendig en is makkelijk schoon te maken met water en zeep.

Alle Doggy Boat Ladders zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit en gemaakt om gebruikt te kunnen worden onder alle omstandigheden. De Doggy Boat Ladder blijft drijven maar mag nooit gebruikt worden als een drijvend toestel. Paws Aboard hondenloopplanken zijn niet gemaakt voor menselijk gebruik.

 

Leer uw hond de Doggy Boat Ladder te gebruiken als een looplank.
De meeste honden leren de Doggy Boat Ladder van Paws Aboard snel te gebruiken omdat hij net als een loopplank onder het wateroppervlak al contact maakt met de poten van de zwemmende hond. Veel honden zoeken al een manier om uit het water te komen als ze hun apport hebben opgehaald of klaar zijn met of hun verfrissende zwempartij. Om de hond te helpen hebben we hier twee makkelijk te volgen stappen voor u:

Stap #1
Als u de ladder aan uw boot heeft bevestigd legt u snoepjes op de treden en roept u uw hond naar de boot toe.

Stap #2
Leg de snoepjes langzamerhand steeds hoger op de ladder totdat het enige snoepje dat er nog ligt degene is op de rand van de boot. Moedig uw hond altijd zeer positief aan als hij gebruik maakt van de ladder.

Als uw hond zich zeker voelt bij het gebruik van de ladder dan zal uw hond hem ook gaan gebruiken om zelf in het water te gaan met weinig tot geen training.

Nieuw product

Specifieke referenties