Smolke sterilised kat

Smølke Sterilised is een compleet Alles-in-één kattenvoer  met natuurlijke ingrediënten dat jouw gesteriliseerde of gecastreerde kat helpt op een gezond gewicht te komen en te houden.

Kies hier de gewenste verpakking
€ 17,99
Inclusief belasting

  • 14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
  • Altijd deskundig advies! Altijd deskundig advies!
  • Veilig online betalen met o.a. iDEAL Veilig online betalen met o.a. iDEAL

Smølke Sterilised is een compleet Alles-in-één kattenvoer  met natuurlijke ingrediënten dat jouw gesteriliseerde of gecastreerde kat helpt op een gezond gewicht te komen en te houden.
Healthy Weight
Sterilisatie en castratie zorgen voor een veranderende stofwisseling waardoor je kat een lagere voedingsbehoefte heeft. De meeste katten hebben echter de neiging om juist meer te gaan eten, wat kan leiden tot overgewicht. Smølke Sterilised kattenvoer bevat daarom 20% minder vet en L-carnitine en choline voor hulp bij de vetstofwisseling. Extra vezels zorgen voor een verzadigd gevoel. Smølke Sterilised kattenvoer draagt daarnaast ook nog bij aan een gezond gebit en het behoud van gezonde urinewegen.
    Geschikt voor gesteriliseerde of gecastreerde katten
    20% minder vet
    Stimuleert een verzadigd gevoel

Uniek eiwitprofiel
Smølke Alles-in-één kattenvoer voor gesteriliseerde of gecastreerde katten is tarwevrij en heeft een uniek eiwitprofiel uit Nederlandse kip, Brits lam en vis met het MSC keurmerk. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame  ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen,  afgestemd op de specifieke behoefte van jouw kat.

Samenstelling
Kippenmeel (25%), mais, sorghum, maisgluten, kippenvet (gestabiliseerd met natuurlijke tocoferolen), rijst, cellulose (5%),  bietenpulp, lamsmeel (4%), MSC-gecertificeerde vismeel (2%)*, gehydroliseerd eiwit, vitaminen en mineralen mix,  gist (1%), MSC-gecertificeerde visolie (0,8%)*, cichorei (0,7%), natriumhexametafosfaat (0,1%).  *Uit een MSC gecertificeerde duurzame visserij. www.msc.org/nl

Analytische bestanddelen

Bestanddeel:Percentage:
Eiwit: 33%
Ruwe Celstof 5%
Vetgehalte 13%
Ruwe As 5%
Calcium 1%
Fosfor 0,74%
Magnesium 0,13%
Omega-3 0,27%
Omega-6 2,1%

Toevoegingsmiddelen per kg

Nutritionele toevoegingsmiddelen:  
Vitamine A 21.200 IE
Vitamine D3 1.600 IE
Vitamine E 620 mg
Biotine 110 μg
IJzer 105 mg
Iodine 2,6 mg
Koper 10 mg
Mangaan 19 mg
Zink 118 mg
Selenium 0,4 mg
Nieuw product

Specifieke referenties